Sustineti-ne, ba! ≧∇≦ •CORECTAT•

777 56 0
                                    

Hey! Ma bucur sa va anunt ca m-am hotarat sa particip la concursul Wattys2016 cu cartea 'My first love...is a boy?!' si m-am sfatuit si cu sys a mea si am decis amanoua sa participam si cu cartea 'Not my tipe' la concurs.

Am auzit ca doar voi, cititorii, puteti vota pentru ca aceste carti sa ajunga castigatoare, asa ca iata si mesajul postat de ambasadorul Wattpad pentru a sti ce trebuie sa faceti:


"Bună tuturor!

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să ai un cuvânt de spus în ceea ce privește câștigătorii Premiilor Watty, ai acum șansa să îți vezi visul realitate. Alătură-te și tu pe data de 27 iulie 2016 și votează pentru povestea preferată pe Twitter folosind eticheta #MyWattysChoice. Poți vota timp de 24 de ore în ziua respectivă. Nu uita să pui eticheta #MyWattysChoice și să incluzi titlul povestirii în tweet-uri.
Lucrările câștigătoare vor fi alese în funcție de numărul de twee-uri, voturi și inimi de la ceilalți utilizatori Wattpad.

Exemplu de tweet:
Nominalizez 'Titlul povestirii' 'linkul povestirii' #MyWattysChoice

LoveeToDream,
Wattpad Ambasador"


Acesta a fost anuntul postat de ambasadorul Wattpad, pe profilul sau. As fi foarte recunoscatoare daca ne-ati vota povestirile si daca ati fi alaturi de noi in acest concurs, minunat. Abia astept sa vad pana unde putem ajunge in acest concurs! Daca se poate si sa castigam si daca nu, sper ca macar munca noastra sa fie apreciata si sa incasam cat mai multi cititori! Va pup si va iubesc! Ne mai auzim! ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now