10. Profu' imi face avansuri?!

1.5K 126 77
                                    

Yoooooooooooo!!!!!!!! Lumeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Ce faceti, mai? Ha? Ha? Faceti bine, rau? Ei bine eu sunt moarta de obosita. Am facut azi teme cat e ziulica de lunga, iar acum scriu la 1:00 noaptea ca o retarda, ca vezi Doamne mi-o venit mie idei...

Oricummmmmm, am o gramada de idei handicapate si altele retarde, poate si perverse ;), asa ca va tin la curent.

Dupa cum am spus in capitolul trecut, nu stiu daca va mai amintiti, vom avea un personaj nou!!!!!!!!!!!!! Yey!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oricum, sa trecem la poveste ca sa-l puteti cunoaste si voi pe nou venit.

PS: Il aveti pe Shouichi la media!! Sexy, stiu!!!!!!!


Va pup :*
Enjoy the story~






~Perspectiva lui Shin~




Am fost surprins sa-l vad pe domnul director ca intrat in clasa si nu pe diriga' mea, mereu intarziata. Acesta a pasit incet pana la catedra.

"Buna ziua, elevi!" ne saluta el.

"Bu-naa zii-ua!" zicem si noi, din pur respect, nu de alta.

"Ce va aduce pe la noi, dom' director?" intreaba, vesnicul curios al clasei, Marko.

"Am venit sa va dau o veste importanta..." zice si se uita spre Reiza, care era toata un zambet.


Oare ce-i azi cu ea? E mai fericita si mai...dezbracata, decat de obicei.


Eram din cale-afara de curios sa aflu ce se intampla, asa ca mi-am intors atentia spre directorul care se tot fastacea de zor. Nu stiu de ce, dar mereau cand se fastacea in halul asta era vorba despre ceva mai...aaaaaa...o, lasati-o asa! Era sigur vorba despre ceva legat de sex si gata! Si chiar inainte sa il intreb ce era, i-a facut semn unei persoane sa intre. Acea persoana a primit semnalul si si-a facut aparitia pe usa.

O, si ce mai persoana. Era un barbat inalt, avea in jur de 1,95 pe putin. Avea niste trasaturi atat de frumoase, cu corpul lui bine facut si bine contrurat de catre tricoul mult pe care il purta si care i scotea in evidenta muschii lucrati. Cred ca de aici puteam sa numar o pereche perfecta de zece patratele plus V-ul, de care eram sigur ca dispunea. Parul lui de un gri inchis, dat dupa ureche intr-o parte, care-i cadea putin deasupra umerilor, in scari, il facea sa arate atat de... Ahh~ De fapt totul arata sexy la el. Stai, ce? Dar, am fost intrerupt de sexym- adica persoana nou venita, care a inceput sa vorbeasca dupa ce directorul i-a dat cale libera la prezentat.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now