9. Nu-mi pasa.

1.3K 126 36
                                    

Yooooo yaoi loveriiiiiiiiiiii ce sunteti voiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca am chef sa scriu la acest capitol si am o veste super! Oare sa v-o zic, sa nu v-o zic? No hai ca v-o zic! O sa avem un personaj nou! Ahhh~ si ce sexy o sa fie! Banuiesc ca din asta v-ati dat seama ca-i baiat, mda...eu si gura mea mare... ^^'.

Oricummmm nu cred ca va mai pasa de ceva dupa ce eu v-am zis o gramada, asa caaaaaa:

Va pup :*
Enjoy the story~


~Perspectiva lui Sei~

Dupa ce a plans ore bune la pieptul meu, a adormit cumva. L-am asezat pe pat si m-am pus langa el, acesta strecurandu-se la pieptul meu.

E asa de dragut cand face asta. Imi pare sincer rau de el. Sa sufere asa... Nu stiu de unde i-ar fi venit ideea ca-l urasc, dar nu e asa, ba din potriva, il iubesc. L-am iubit mereu si el m-a iubit, dar undeva, ceva s-a rupt intre noi si a dus la o despartire trista.

Asta era pe vremea cand inca eram boboci... Totul era asa de simplu pe atunci. De cand ne-am despartit am incercat sa ma reindragostesc.

Am incercat cu fete, dar n-a mers, avand in vedere ca sunt gay (Am descoperit asta cand m-am indragostit de Shin...). Apoi am incercat si cu baieti, dar nici asa n-a mers.

Am incercat de toate ca sa-l uit pe Shin, dar n-a mers. Asa ca am decis sa renunt la acea idee si sa fiu acolo cand are nevoie de mine, ca acum.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum