7. Zambiti la poza!

1.7K 148 26
                                    

Hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce mai fac iubitorii mei de yaoi? Toate bune si frumoase? Daca da, ma bucur, daca nu, ei bine mai avem si zile proaste, dar trecem peste ele cumva deci nu va faceti griji. Asa, deci, ... nu mai stiu ce am vrut sa spun ... bravo mie, ce sa zic ... mai idioata ca mine nu vedeti voi zilnic, sunt sigura de asta. Oricum poate imi amintesc pana la sfarsitul capitolului si poate ca va spun...poate...

Asa, revenind la carte, v-am cam lasat in suspans capitolul trecut si imi pare rau... O! Pe cine pacalesc? Nu-mi pare rau deloc! Iubesc suspancul, dar oricum stiu ca am intarzit o zi cu nextul si vroiam sa-l postez azi mai devreme, dar aseara m-am uitat la 'Gravitation' (stiti voi anime-ul ala cu Yuki, scriitorul si Shuichi, cantaretul si daca nu-l stiti il recomand, e si putin de tot yaoi, de fapt mai mult shounen ai, dar e si super misto) si am cam pierdut notiunea timpului, asa ca azi am cam dormit toata ziua ^^'.

Oricum sper sa va placa capitolul si...cam atat. Bye~

Va pup :*
Enjoy the story~



~Perspectiva lui Ken~

Dupa ce am intrat in scoala, la caldura, l-am trantit pe Shin de perete dand sa-l sarut. El nu s-a impotrivit, ba chiar am putut observa un zambet ascuns, asa ca n-am mai stat pe ganduri si mi-am apropiat buzele de ale lui, dar, a trebuit sa fim intrerupti de un blit orbitor si de o voce! Ca vezi Sfinte Lucifer doi oameni normali nu se pot saruta daca nu sunt intrerupti prima data de cineva, nu?

"Zambiti la poza!" (zice persoana care i pozeaza)

Cine dracu ne mai intrerupe acum?! Ho ba boule nu tre' sa tipi asa! Cine pula mea o tipat, ha?! I capul meu, fac ce vreu! Asa ca taci! Apa' vezi ca-n capu tau ala sec mai exista o, asa numita, constinta care s-o cam saturat de prostiile tale! Care tipa acum? Si daca te-ai saturat poti pleca oricand, cine te opreste? Din nefericire, vad ca nu prea iti place sa inveti, de fapt stai, asta stia si un bebelus: TOTI OAMENII SE NASC CU O CONSTINTA, CA VOR, CA NU! Asa ca baga bine la tartacuta: nu-mi mai fute creerii degeaba!! O, mai taci. Cine fute cui creerii?! Pleaca-n pula mea! Dispari! N-am nevoie de o constinta! As vrea eu! Oricum m-am saturat sa fiu o constinta si sti de ce? De ce? Poate ai auzit vorba 'Nu face rau cuiva ca o sa ai pe constinta aceea persoana'. Asa si? Ei bine eu sunt constinta ta si sunt plina! Plina! Nu mai pot sa-ti suport gandurile negre si rele sau cele perverse si bolnave! I AM FULL OF THIS SHIT! Asa ca mai da-mi o pauza! Gaseste-ti un hobby, ceva. Sti ceva, discutia asta nu ajunge nicaieri asa ca, am plecat. Hey! Stai! Nu am terminat cu tine! Alo!

M-am oprit din...ce faceam si m-am intors incruntat spre sursa 'problemei'. Mai ales acum cum m-am certat cu C.I. (prescurtarea de la 'constinta intunecata', pentru ca am o constinta intunecata ce-i drept) eram nervos si iritat, asa ca 'problema' treabuia sa fie extrem de importanta, ca de nu risca ... ceva neplacut.

Ce nai-! Nu pot sa cred. Va amintiti cand am spus ca problema trebuia sa fie importanta? Ei bine era, doar ca nu in modul in care m-am gandit eu.

In fata noastra se afla curva langa care am picat sau mai bine zis am fost pus intentionat datorita faptului ca directorul era tatal ei, iar eu nu eram baiat urat, dar nici pentru tarfe nu eram. Oricum, asa numita Reiza, tinea in mana un telefon cu care cred ca ne-a facut poza.

Ehh, e doar o poza si oricum a fost doar un sarut. I-o trag o data blondinului si apoi pa si pusi. Mai mult de-o aventura nu pot s-o numesc.

Neinteresandu-ma m-am intors nepasator cu fata la blond sa dau sa-l sarut, dar, surprinzator, de data asta am fost respins. M-am impins cu toata puterea de pe el. Si ce mai putere! Am ajuns fix in peretele celalalt.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now