2. Criminalul! •CORECTAT•

3.3K 208 194
                                    

Mda...si uite ca am sa postez capitolul 2 mult mai devreme decat ma asteptam.

L-as fi postat pe vineri sau sambata, dar am gasit un pic de timp liber si mi-a venit putina inspiratie asa ca se pare ca vin cu capitolul 2 mai devreme! Yey!

Oricum, cred ca nu aveti chef de discursurile mele plictisitoare, desi veti avea cate unul mai scurt sau mai lung in fiecare capitol cu care va trebui sa va obisnuiti, dar acum va las sa treceti la poveste.

PS: Poza de la media este Sei.

Va pup :*
Enjoy the story~



~Perspectiva lui Shin~

Era totul atat de colorat si vesel, ma facea sa zambesc de bucurie si sa alerg pe pajistea inverzita. Ma bucuram cu companionul meu: un ponei roz cu coama colorata, de curcubeul spre care ne indreptam, cand deodata...

RIIIIINNNNNGGGGG!!!!!🎶🎶🎶🎶🎶

...curcubeul impreuna cu poneiul dispar, totul devenind negru, iar odata cu ele urechile mele au inceput sa se simta deranjate de soneria telefonului.

Mi-am intins mana cautand telefonul si oprind alarma. M-am ridicat alene din pat, injurand alarma printre dinti ca mi-a stricat visul, si indreptandu-ma spre dulap. Am luat din dulap un prosop si m-am indreptat spre baie cu gandul de a face un dus.

Am deschis usa baii, m-am dezbracat de pijamale si am intrat in cabina de dus. Am dat drumul la apa lasand picurii calzi sa-mi dezmierde pielea, sagetand-o usor, lasand o senzatie placuta pe aceasta.

Nu stiu cat am stat la dus, dar cand m-am uitat la ceas era 11:45 AM, iar eu aveam ore de la 12 AM si nu eram imbracat. M-am repezit spre dulap si chiar daca eram in graba mi-am ales hainele cu gust. Am scos niste blugi negri cu lanturi, rupti in genunghi, nelipsiti din garderoba mea, ca de, asta e la moda, si un tricou alb pe care era inscriptionat numele trupei mele preferate, iar apoi m-am imbracat. Mi-am dat o data cu piaptanul prin parul meu saten, care era destul de lung, putin deasupra umerilor, m-am uitat pentru ultima oara in oglinda si am coborat jos.

"Shin, hai la masa!" m-a striga mama din bucatarie.

"Scuze mama, dar sunt in intarziere!"

"Serios? Atunci ia-ti niste bani de pe masa si cumpara-ti de mancare!"

"Bine!" zis si facut.

Am insfacat TOTI banii de pe masa, nu doar cativa, telefonul si am inceput sa ma incalt cu conversii mei negri cu tinte. Mi-am luat hanoracul rosu si ghiozdanul si am iesit pe usa ca fulgerul.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now