Cevapsız Sorular/ Diğer Kitaplar

7K 209 19
                                    

Çok sevgili ve değerli okurlarım,

Gelen en çok sorular içerisinde kitabın kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusu var...

Kitap kaldırılmayacak elbette... Siz ne zaman özlerseniz açıp yeniden okuyabileceksiniz ya da daha önce kitabımızı hiç okumamış birisi de, elbette ki isterse okuyabilecek. İçiniz rahat olsun...

Bir diğer soru da özel bölümler gelecek mi...

Özel bölümler olacak. Gözde, Arslan ve Armağan üçlüsünün neler yaşayacaklarını en az bende sizin kadar merak ediyorum çünkü. Ayrıca belki Armağan'a yeni kardeşler de gelir, ne dersiniz?

Ve belki de en merak edilen soru... İkinci kitap olacak mı?

Üzgünüm, ikinci kitap olmayacak. İkinci kitap olmayacak çünkü elimde şu an iki farklı proje var ve ben o projeleri hayata geçirmek istiyorum. O projeler bittikten sonra neden olmasın ki? Küçük Cihangirler'in maceralarını yaşamak eminim güzel bir duygu olacaktır.

Hepinize Büyük Patron (!)' a gösterdiğiniz özen ve sabır için gerçekten ne kadar teşekkür etsem az kalacak. Son birkaç gündür gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorum, sanki sizi bırakıp gidecek gibi...

Ama ben gitmiyorum, buradayım...

Yeni kitaplarımla birlikte sizi de bekliyorum. Okurken keyif alacağınız, farklı tatlar tadacağınız kitaplar olduğuna eminim. Bunun için çok çabalıyorum ve çalışıyorum. Kendimi geliştirmek için de her şeyi yapıyorum.

Ve benim prensiplerimden bir tanesi: "Okuyan tek bir kişi olsa bile hiçbir zaman yazmaktan vazgeçmeyeceğim."

~~~

Profilime girip yeni kitaplarımdan olan Derin Duygular'a ve Leylifer' e göz atmanızı tavsiye ederim. İkisinin de farklı ve hoşunuza gidebilecek kitaplar olduğundan eminim. Multimedyada da kapakları bulunuyor.


Kendinize iyi bakın ve sevgiyle kalın. Bundan sonra özel bölümlerde ve diğer kitaplarımda görüşmek üzere...

Büyük Patron (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin