33. Bölüm: "Bana Güven"

11.2K 324 110
                                    



Arda telefonuna gelen mesajla kas katı kesilirken kulağına "bir sorun mu var?" diye fısıldadım. Kendine gelerek "hayır güzelim." dediğinde pek inanasım gelmesede kafa sallamakla yetindim.

Bir terslik olduğu her halinden belliydi.
Elbet kokusu çıkar diyerek sustum.

Bütün gün o sıkıcı derslerin ardından eve kapanmak istemiyordum. Ardaya kafa mı kurcalayan bütün soruları soracaktım. Çıkış zili çaldığında ayaklandık.

Sınıf boşalırken Ardaya baktım. Ağır bir şekilde ayağa kalktı ve üzerini düzeltti. "Arda" diyerek bana bakmasını sağladım. "Efendim güzelim." Dediğinde "konuşabilir miyiz?" Dedim.

Başta şaşırsada "tamam konuşalım" dedi. Arda nın kendini her zaman attığı uçurum kenarına geldik. Arabadan inerek uçuruma yaklaştım . Arda da yanıma geldi ve önümde durdu.  Sonra ilerledim ve uçurumun kenarına oturdum.
Arda da aynı şekilde yanıma oturdu.

"İlk önce her şeyi yalansız anlatacaksın!" dedim. Tamam anlamında başını salladı. "Söz ver." Dediğinde "söz" dedi.

"Baban ne iş yapıyor?" dedim. Konuyu uzatmadan. "Tam olarak her şeyiyle ne iş yspıyor" dedim. "Öğrenmek istiyor musun?" Dediğinde "yalansız bir şekilde" dedim. "Tamam ozaman kesme ve dinle" dedi.

" Babam bütün dünyada gördüğün ÇETİN kelimesi geçen her şeyin sahibi. Çetin Holginleri. Çetin otel zincirleri. Çetin barları. Aklına gelebilecek her şey.  Ama bu babamın sabah 8 den akşam 8 e kadar yaptığı bir iş. Akşam 8 de  gece 2 ye kadar babam yer altının en ünlü, en pis mafya babası. Bütün insanların korkulu rüyası." Dediğinde gözlerimi ondan ayırdım.

Uçurumun manzarasına bakarak diğer sorumu yöneltim.

"Sen bu işlerin içinde misin? Sen ve abin." dediğimde tekrar gözlerine baktım.

"Babam ne derse o Rüya. Şu an ona karşı gelecek gücüm yok. Ona karşı gelirsem beni bitirir. Canından çok sevdiği veliahtını yerle bir eder. Bu yüzden her ne kadar dediklerini yapmak zorunda olsam da bende kötü hissediyorum. Senin gibi saf masum temiz birinin yanında kirli biri olmak istemiyorum." Dediğinde bir diğer sorumu yönelttim.

"İşlerin ne kadar içindesin Arda" dediğimde " Bunu sana nasıl anlatırım bilmiyorum güzelim ama babamdan sonra piyasada ki en tehlikeli adamım." Dedi.

Biliyordum...

"Arda peki benim babam?" dediğimde böyle bir soru beklemediği her halinden belliydi. Epey şaşırmıştı. "Baban mı?" Dediğinde "evet Arda benim babam ne kadar bu işlerin içinde?" Diye sordum. Alıcağım cevabı az çok biliyordum. Aşık olduğum taptığım adam olan babamın da bu pislikte olduğunu biliyordum. "Baban da bu işlerde. Bunu az çok biliyorsundur. Benim babam kadar olmasa da babanında namı mafya babası olarak anılıyor. Gündüzleri her ne kadar iş adamı gibi dursalar da geceyi ve karanlığı seven mafyalar onlar." dedi. Gözlerim dolmuştu. Ben bu güne kadar nasıl olmuştuda fark etmemiştim.  Kahretsin.

"Emir olayını zaten biliyorum anlattıkların doğrıysa kurcalamayacağım?" Dedim soru sorar bir tavırla. "Emir hakkında anlattığım her şey doğrıydu." dediğinde kafa salladım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MAFYANIN ESİRİ Where stories live. Discover now