27. Bölüm: "Zor Günler"

10.2K 347 63
                                    

Mültimedya : Eflin Kalkan (Rüya ya Arda benim onu senden geri alıcam bakışı atarken)

Arabadan indim ve eve girdim.

Üstüne bastığım şeyler irkilerek kafamı yere çevirdim ve "ARDA BENİM ONDAN UZAK DURMAM KONUSUNDA UFAK Bİ UYARI " yazan zarfı elime alarak içini açtım....

Tam içine bakacaktım ki "Ben geldim." Diyen Özge ye dönerek "hoş geldin" dedim.

"Elinde ki ne?" Diye sordu. Meraklı bakışlarını üzerimde gezdirerek. "Bilmiyorum yerde buldum." Dedim. Bağırarak "Ve hayla açmadın mı kızım açsana ben çatladım şurada 2 saniyede." Dedi.

Gerçekten bu kız çok meraklıydı.

"Tamam açıyorum." Diyerek zarfa döndüm.

Zarfı açarak içindeki küçük kağıdı çıkardım önünü çevirmemle Ardayla bir kızı dudak dudağa görmem bir olmuştu.

Zarfta bulunan notu okudum. "BEN EFLİN KALKAN. BU ZAMANA KADAR ADIMI DUYMASANDA ARTIK SIK SIK DUYACAKSIN VE SIK SIK KARŞILAŞACAĞIZ. SABISIZLANMA GÜZEL KIZ TANIŞICAZ YAKINDA."

Okuduktan sonra beynime kan gitmediğini hissettim. Gözlerim çoktan dolmuştu zaten. Kimdi bu Eflin Kalkan.

Özge nin kolumdan sarsmasıyla kendime gelerek odama koştum. Kapıyı kilitleyerek bütün odanın altını üstüne getirdim. Sinirim bir türlü geçmiyor ağlamam bir türlü durmuyordu. Şu an odam tanınmaz haldeydi.

Benim olana dokunmanın hesabını o kıza soracaktım.
Ama önce Ardayla hesaplaşmam lazımdı.
Telefonumu odanın içinde zar zor bularak elime aldım ve Ardayı aradım.

"Efendim güzelim." diye açtı telefonu. Sesi soğuk ve boğuktu.
"Nerdeydin bu gün sevgilim." dedim burnumu çekerek."Babamın yanımdaydın canım." dediğinde "Emin misin?" diye sordum.
"Evet güzelim. Noldu ki?" dediğinde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve "Ha Eflin Kalkanla öpüşen tek yumurta ikizindi zaten dimi." Diye cırladım."Hasiktir. Se-sen nerden biliyorsun?" dediğinde gözlerim tekrar doldu."İnkar etsene Arda. Ben değildim desene ya. Tanımıyorum o kızı desene. Yalan desene Arda." diye bağırdım.
"Rüya bak anlatacağım ama bir sakin ol." dediğinde "Arda yalan desene ben değilim o de." diye bağırdım."Benim o." dediğinde "Bana yalan söyledin." Dedim."Güzelim bak bildiğin gibi değil." Dediğinde "Güvenimi boşa çıkardın." Gerçekten ona olan güvenimin içine sıçmıştı. "Hay sikiyim böyle işi ya Rüya bak cidden yanlış anlıyorsun." dediğinde "Tabi ki de yanlış anlıyorum. Zaten sizde orda nefes alış verişi yapıyorsunuz haklısın." Sinirim hayla geçmemişti. Derin bi nefes alıp vererek devam ettim "Ben senin bir kızla konuşmana tahammül edemezken sen bir kızla öpüşüyorsun. Ve kız bana güzel bi notla bir resmi gönderiyor ne kadarda güzel değil mi? Ne yapmalıyım mutluluklar falan mı diyeyim?" dedim. "Rüya cidden bildiğin gibi değil." dediğinde "Ben zaten hiç bir şey bilmiyormuşum Arda."  dedim."Güzelim bak-"  Dediğinde "Açıklama yapmak zorunda değilsin." Dedim.
"Rüya." dediğinde nefesimi dışarı vererek "Zaten sen Arda Çetinsin açıklama yapmazsın." Dedim.

"Rüyaaa ah." Arkadan gelen kırılma seslerini duymuştum. Büyük bir ihtimalle etrafı dağıtıyordu benim yaptığım gibi.
"Boşuna dağıtma bir işe yaramıyor. İçindeki yangını söndürmüyor. Arda ne hissettim biliyor musun sen ya? O resmi görünce soluğum kesildi lan benim. Nefes alamadım. Konuşamadım. Dondum kaldım lan." Dedim. "Rüya dinleyecek misin?" Diye bağırırken dişlerini sıktığını anlamıştım. Kudur bakalım Arda Bey."Söyleyeceğin yalanlar ilgi alanım dışında Çetin." Dedim bir nefeste."Evde misin sen?" dediğinde "Gelme boşuna." Yüzünü görünce yumuşayacağıma eminim.
"Evde misin dedim laaaan?" Diye kükremesiyle yerimden sıçramıştım. "Evet." Dedim onun gibi bağırarak."Tamam geliyorum." Dedi ve telefonu kapattı.
Yüzüme kapattı. Lan hem suçlu hem güçlü. Karıyla öpüşen o telefonu suratıma kapatan da o.

MAFYANIN ESİRİ जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें