14. Bölüm: "Uludağ"

15.7K 474 30
                                    


Mültimedya: Uludağ - Rüya ve Ardanın odası - Kayak yapan Arda ve çetesi 😂

Şarkı : Otilia - Bilionera 😂

Yavaş yavaş gözlerimi açtım ve bebekler gibi uyuyan sevgilime baktım. Ah Arda bu kadar yakışıklı olmak zorunda değildin. İçimde garip bir heyecan vardı. Uludağ' a gidecektik bu gün.

Saate baktım da daha çok erkendi. Biraz daha bu güzel erkeksi koku içinde uyuyabilirdim bence diye düşündüm ve gözlerimi kapattım. Ama gram uykum olmadığını anlayınca yatakta doğrularak sevdiğim adama baktım. Hayla mışıl mışıl uyuyordu.

Bir anda gözlerini açtı ve beni kendine çekti. Anlımdan öptü.

"O kadar güzel bakıyordun ki öpmeden geçemedim." dediğinde "O kadar güzel uyuyordun ki bakmadan geçemedim." dedim.

Kikirdeyerek "Günaydın sevgilim." dedim. "Günaydın sevgilim." dedi ve "Oh be okul yok ders yok sınav yok tatil var huzur var mutluluk var." diye devam etti. "Sanki okulu taktığın varda." var diyerek omzuna vurdum.

"Hadi kalk kalk geç kalmayalım." dediğinde "Tamam." dedim ve hızla banyoya gittim tam üzerimi çıkarıyordum ki Arda geldi. Yarısını sıyırdığım t-sortu geri indirdim."Sevgilim" bunu alt dudağını ısırarak söylemişti. "Efendim" dediğimde "Yardım ister misin?" dedi. Yanaklarım kızarırken "Saçmalama Arda çık geç kalacağız bak." dedim.

Güldü ve üzerime doğru gelmeye başladı. Tişörtümün eteklerinden tuttu ve yukarı kaldırdı. Kollarımdan da çıkararak yere fırlattı. Aynanın önüne yüzümü çevirdi ve arkamdan sarıldı.

Ellerimle üzerimi kapatmaya çalışırken "Arda yapma!" dedim. Emir verir gibi "Sus". dediğinde "Arda çıksana" diyerek tepinmeye çalıştım. O kadar çok sıkıyordu ki. Kemiklerimi kıracak sanki.
Tekrar "Rüya sussana." dedi.

Utanıyordum hem de baya. Şu an resmen sütyenle karşısında duruyordum. Ama bir saniye bile bakmamıştı vücuduma. Gözleri hep gözlerimdeydi. Elleri yavaşça belimden aşağı indi ve pijamamı tuttu. Yavaş yavaş pijamamı bacaklarımdan sıyırdı ve beni kendine çevirerek kucağına aldı.

"Arda dur!" dediğimde "Sakin ol sevgilim" dedi. Bu şu an pek mümkün olmuyordu ama "Utanıyorum" dedim. İnanmıyormuşçasına gözlerini açarak "Benden mi?" dedi."Yok canım senle ne alakası var. Arda ya" diyerek yüzümü boynuna gömdüm."Seni ben yıkayabilir miyim?" dediğinde "saçmalama." dedim. Islak köpek yavrusu gibi bakarken "Tamam ama böyle yıka." dedim.

Böyle dediğim iç çamaşırlarımla yani.

"Peki" dedi ve ben hala kucağındayken dudaklarımdan yavaşça ve narince öpmeye başladı. Seviyordum bu hallerini. Normalde bütün dünyanın korkacağı bu psikopat adam beni narince ve kibarca öpüyordu. Seviyordum işte.

Beni kucağından İndirmeden küvetin suyunu açtı ve doldurmaya başladı. Beni yavaşça küvete oturttu ve kendi üzerindekileri çıkarmaya başladı. Oha oha kalp yani bu dayanmıyor bu görüntüye. Karşımda sadece boxer ile duran bir adet Arda vardı. Ben küvette öne kaydım ve oda arkama oturdu. Beni birinin yıkamasından nefret ederdim. Hatta küçükken annemle yarım saat kavga ederdik.Ama bu başkaydı Ardanın beni yıkayacak olması içimde değişik duygular uyandırmıştı. Ve ilk defa birinin beni yıkamasını arzuluyordum.

Eline lifi ve duş jelini aldı. Duş jelini life dökerek iyice köpürttü ve sırtımı lifledi. Kollarımı ve bacaklarımı da lifledikten sonra üzerime su tuttum ve durulandım. Küvet çok dolu değildi o yüzden durulandıktan sonra Arda ya döndüm ve ben onun sırtını lifledim. Hiç konuşmamıştık. Vücuduma özellikle bakmıyordu. Gözlerini gözlerimden ayırmıyordu.

MAFYANIN ESİRİ Where stories live. Discover now