29. Bölüm: "Kâbus"

9.3K 329 51
                                    

                 

Mültimedya: Yeni uyanmış bir Çetin.(Elindeki sigarayı görmezsek dkdkk)

Hatırlatma...

Arkamı döndüm ve yazanları biraz sesli bir şekilde okumaya başladım.

"Merhaba Arda Çetin. Seni o kadar iyi  tanıyorum ki yapacaklarını hesap edip sana küçük süprizler yapabiliyorum. Hahahaha. Neyse zaafın sol yanın hatunun şu an elimde."

Daha paragraf bitmemişti ki Rüyanın görüntüleri geldi. Kesik kesikti ama Rüya olduğu belliydi. Kap karanlık odayı aydınlatmıştı ışık saçan gözleriyle.

Görüntüler gitti ve tekrar bir yazı geldi. Yüreğime bir şey saplanmıştı sanki. Kalbim sıkılmıştı satırları okurken. Bu, bu olamazdı.

"SANA ONU BİR DAHA GÖREMEYECEĞİNİ SÖYLESEM NAPARSIN ARDA ÇETİN?"

Gözümü açmamla kan ter içinde kaldığımı fark ettim ve rahat bir nefes aldım.

Telefonumu alarak saate baktım. Saat 5.45 ti. Aramalara girdim ve Rüyayı aradım.

5. Çalıştan sonra uykulu ve en tatlı sesiyle Rüya "Alo." Dedi. Başta sırıt samda sonradan gördüğüm kâbus aklıma gelince "Rüya iyi misin?" Diye soruverdim.

RÜYA'DAN...

Ardanın sorusu üzerine irkilmiştim. Ne olmuştu da gecenin bir yarısı beni aramıştı. Telefonu kulağımdan çekerek  ekranda yazan saate baktım 5.47ydi ve telefonu tekrar kulağıma götürdüm."İyiyim Arda ne oldu?" Diye sordum.

"Evdesin dimi?" Dediğinde Sesinde ki endişe beni cidden korkutmuştu."Evet yatağımdayım ne oldu?" Diye bir önceki sorumu yeniledim.

"Hiç. Hiç ben bir kâbus gördüm." dediğinde b"Ne gördün?"  Diye sordum. Meraklanmıştım. Ve ciddi anlamda korkmuştum. Ne görmüştü de bu kadar panik yapmıştı.

Telefondan ses gelmeyince " Arda." dedim. Hala ses gelmeyince "Arda iyi misin?" dedim."Arda orda mısın?" dediğimde Hızlı hızlı nefes alıp verişleri gelince derin bi nefes aldım.

"Arda." Artık sinirlenmeye başlamıştım. Ve bana bir açıklama yapması gerekiyordu.

"Buradayım güzelim iyiyim." Dediğinde Derin bir nefes aldım ve "Ne gördün?" Diye sordum. İçimdeki merak boyut atlamıştı.

"Yarın anlatırım güzelim. Hatırlamak istemiyorum." dediğinde "Peki zorlamayacağım. İyi geceler." dedim."İyi geceler güzelim." Dedi ve telefonu kapattım.

Of ben şimdi nasıl uyuyacaktım. Kafama bir şey takılınca uyu uyabilirsen. Of Arda of diyerek gözlerimi kapattım ve uyumayı diledim. Bir an önce sabah olsun istiyordum.

Sabah lanet olası alarmla gözlerimi açmıştım. Tek tesellim yarının yıl başı için tatil olmasıydı.

Yorganımı tekmeleyerek yataktan kalktım ve banyoya gittim. Hızlıca duşumu alıp üzerimi giyindim. Tekrar diğer kızları gibi 2 saatte değil de yarım saatte hazırlanabildiğim kendimi tebrik ettim. Çantamı, telefonumu, anahtarımı alarak aşağı indim.

Özge daha uyanmamıştı. Tekrar yukarı çıkarak Özgenin odasına girdim. Yatağında yoktu. Ama banyoda gelen su sesleri banyo yaptığının habercisiydi.

Tekrar  aşağı  inerek mutfağa yöneldim ve iki tane tost yaptım ve portakal suyu koydum.

İçimde Valla açlıktan ölüyorum Özge seni hiç bekleyemem diye geçirirken tostumdan koca bir ısırık aldım.

MAFYANIN ESİRİ Where stories live. Discover now