12. Bölüm: "15 Tatil"

17.6K 513 87
                                    


Yb ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz. Yorumlarınız ve fikirleriniz önemli. Sizi çok seviyorum. Öpüldünüz.
                  

Mültimedya: Çiğdem Ateş / Yiğit Ateş (Rüyanın anne ve babası)

Benim odamdan çıktık ve Elifin odasına yöneldik. Ben tam kapıyı tıklayacakken Arda öküz gibi kapıyı açtı ve içeri girdi.

Bende peşine girdim. Gördüğüm manzara karşısında azımdan dökülen tek şey "OHAAAAA" Olmuştu.

Elif ve Emir şu an hiç uygun gözükmüyordular. Emir altta Elif üstte yerde yatıyordu. Ve Emir'in yarısı çıplaktı. Yani nerdeyse. Altında sadece boxer vardı.

Ya hiç hoş değil. Arda bana piç piç gülerken ben utançtan ölecektim. Sanki ben yapmışım gibi.

Haha baya da komik bir yüz ifadeleri vardı. Elif hemen ayağa kalkmaya çabalayınca tekrar Emir in üstüne düştü.

Bu sefer Emir ayağa kalktı ve Elif i kaldırdı. Elif bize açıklama yapmaya başladı.

"Ya bak şey oldu şey olunca şey olduğu için şey olup böyle oldu bizde şey yapalım derken şey oldu." dediğimde "Ya Elif ne diyorsun?" Diyen Emir. Kahkaha atan Arda. Mal mal olayı anlamaya çalışan ben.

Emir açıklamaya başladığın da hepimiz ona baktık. "Ya bak şimdi Elif evde tek kalmaktan korkuyormuş. Benden rica etti. Siz gelene kadar burada kalacaktım. Elif de bana çay getirdi. Tarçın ayağına dolanınca panikten üzerime döktü. Eee bende çay sıcak olduğu için yandım. Elif de beni buraya getirdi. Üzerimi falan çıkardım. Rüyanın babasının bi kaç eşyası varmış onlardan verecekti. Olay bu. Kötü bir şey düşünmeyin yani." dediğinde
"Ha şaka falan mısınız siz?" Diye soran sevgilime alkış yaptım.  Elif de "he şakayız kamera orda el salla" gibi iğrenç bir espri yaptı.

Tabi ki gülmedik.

Arda "Komik değildi." Deyince Elif burun kıvırarak arkasını döndü.

"Tamam her şeyi anladım da odaya girdiğimizde üst üste yatıyordunuz onu hayla çözemedim." Dedim. Zeki bir insanım ben.

Elif tekrar konuşmaya başladı. "Ya. Oda kapı şey olunca Bende şey oldum bizde öyle şey olduk." dediğinde Arda sinirlenerek "Kızım anan seni şey diye mi doğurdu." dedi. Gülmemek için zor dururken Elif bana döndü."Sanane be Rüya söyle şu sevgiline sussun. Sinirimi bozuyor." dediğinde konuyu kapatmak adına Emire sordum.
"Emir sen anlat ne oldu?"

Emir anşatmaya başladı. "Ya şimdi bu kapı sesi duydu panik yaptı üzerime bir şeyler getirdi geri geldi bende tam giyecektim ayak sesiniz gelince Elif napacağız derken eşofmanıma bastı benimde dengem bozuldu düştüm. Elif zaten düz yolda yürüyemiyor belli oda üzerime düştü." dediğinde Elif "Ya sen ne ima etmeye çalışıyorsun?" Diye cırladı."Hiç bir şey" diyen Emire trip atarak "İyi" dedi.

Arda bıkkınlıkla nefes vererek
"Abi hadi giyin de gidelim. Barda işler bizi bekler." dedi. Emir "Tamam çıkın siz geliyorum ben" dediğinde Arda ve ben odadan çıktık ve aşağı indik.

ELİF'TEN...

Rüya ve Arda odadan çıkınca Emir e döndüm ve " çok kötüsün Emir. Resmen ezdin beni. Öküz gibisin ya."diye stem ettim.

"Ne yapayım kızım amma sakarsın sende. Ayaklı Felaket gibisin." dediğinde "Çok saol ya." dedim. Küstahça "Ne demek." dediğinde somurtarak "Gıcık." dedim. "Hıhı." dediğinde hırsımı alamayıp "Öküz." dedim. "Hehe" dediğinde susmaya karar verdim.

MAFYANIN ESİRİ Where stories live. Discover now