-3-Babam gelinini görmek istiyo

3K 135 11
                                    

Multiye şarkı koymuyorum.Eğer önereceğiniz.Sizi çok etkileyen güzel şarkılar veya türküler varsa yorumda belirtir misiniz?

Güneşin yüzüne vuran sıcak ışıklarıyla gözlerini açtı desem de inanmayın.Hadi ama çalışan biri için, hele de kendi işinde çalışan biri için işler beklenenden daha zordu.Sabah saat beş buçuk gibi kalkıp o alarmı parçalayıp tekrar yatmak istese de bu imkansızdı.Üstelik o telefon denen teknolojik zımbırtıya kurduğu nükleer alarm sesi yetmezmiş gibi sabahın köründe arayan kimse şuan ona içinden söverek gözlerini açmadan telefonu açıp kulağına tuttu.

"Ne var be! Ne var...Kargalar bile bokunu yemeden kim arıyor.Heyy cevap versene kardeşim kimsin.Eee cevap vermiyeceksin maden ne arıyosun be.Uykumun da içine ettin zaten alarmla ortaklaşa."dedi uykusunun bölünmesinden duyduğu sinirle.Karşıdan gelecek cevabı beklese de sessizlikle ödüllendirildi.

"....."

"Yine ipe sapa gelmez hangi deyyus beni buldu.Sanki evrene mesaj atıyom ikide bir gelsin it kopuk beni bulsun diye."dedi telefondaki kişiyi unutmuş, çoktan tavanla konuşmaya başlamıştı bile.İyi sırdaştı bu tavanlar da vesselam...

"Burcu sabrımı zorlama benim!Bir saat içinde gelip seni alacağım hazırlan.Geldiğimde hazır olmazsan o giydiğin muzlu pijamalarla alırım."dedi o çam yarması.Bide tehdit ediyor yüzsüz ya.

"Heyy! Benim pijamalarım muzlu değil kirazlı bir kere."diye itiraz etti.Ah o çenesi en olmadık zamanlarda açılıyordu.Yaptığının farkına varıp hızlıca elini ağzına koydu.Bir de adam kahkaha atmıyor muydu? Telefonun karşısında çenesine vurup susturmak istiyordu böyle durumlarda kendini.

"Burcu acele et.Beklemem bak eve gelirim."dedi Umut sabırsız ve de sinir edici bir sesle.Daha doğrusu Burcu adamın tüm konuşmalarına sinir oluyordu.

"Sakın!Sana geleceğimi söylemedim.Ayrıca bana emir vermekten vazgeç.Gelmiyorum ben.Nereye gideceksen başkasıyla git! Ben mi kaldım anasını...Yok mu senin arkadaşın git onunla nereye gidiyorsan, ama benim peşimi bırak.Bak kafam rahat, lüzümsuz düşüncelerle doldurma kafamı."

"Burcu hazırlan !"dedi bağırarak.

"Hazırlanmıyorum be! hazırlanmıyorum napacaksın.Bi kabadayılıklar bir artistlikler.Bir yürü git.Anlamıyor musun?Bak şöyle anlatayım go go go arabia.Kapiş anladın mı?"dedi dalga geçip üzerindeki tüm siniri sesine yansıtmıştı.Ah zaten ne zaman duygularını gizleyebilmişti ki.Bu kadar açık anlaşılır olmaktan nefret ediyordu.Tabi kendine göre en anlaşılır haliydi(!)

"Geliyorum lan!Geliyorum. Bekle gelince göstercem ben sana kim nereye gidiyo.Sakın evden çıkma çıktığın an kapıdaki adamlar tarafından tekrar içeri postalanırsın"dedi bağırarak.Bu adam da iyi alıştı semercioğlu var sanki karşısında.Hızlıca cama koşup kornişin demirine sıkışan perdeyi zorla araladı.Etrafa göz gezdirdiğinde sokak aynıydı farklı olan sokağın karşısında bu sokağa uymayan lüks siyah arabaydı.Buraya da ha deyince öyle araba gelmezdi.Arada icra memurları ,bazen de burada yaşayanların alamancı akrabaları olurdu.Biraz da etrafına baktığında tek o arabanın olmadığını farketti.Küçücük gecekondunun etrafına üç tane siyah araç dizilmişti.
Hışımla telefonda yüzsüzce konuşan adama döndü.

"Sen! Sen ne yaptığını sanıyorsun? Ne demek oluyor bu?Kimsin sen ya kimsin?İki günde kendini ne zannettin?İki goy goy geçtik diye kendini anam babam mı belledin.Çek adamlarını kapımın önünden.Her kuşun eti yenmez arap oğlan ve her horoz kendi çöplüğünde öter ,çöplüğüne geri dön.Benim senle işim olmaz bunu da aklına öylece yaz.Anladın mı beni?"dedi saçlarını çekiştirerek ,o çam yarması sayesinde görüp geçirmediği sinir krizini geçirecekti be.Sinir şey...

Dubai'li Aşklar-Fürade(ARA VERİLDİ)Where stories live. Discover now