1.2 Nathan

124 12 3
                                    

En daar was ik dan, op de DYTG 2016! Ik keek rustig de zaal rond toen ik een meisje zag die verbaasd de grote zaal aan het bewonderen was. Ze zag er knap uit! Volle lippen, velle groene ogen, perfect lichaam en een bos mooie bruine krullen. Ik badacht me niks en stapte op haar af.

Ze had me nog niet door toen ik vlak naast haar stond. Voorzichtig deed ik haar mond dicht die open stond van verbazing. Direct vond ik het een domme actie van mezelf dus ik praate er overheen en zei; "Zo tezien is dit de eerste keer dat je hier komt?"

"Ja, is dat zo duidelijk te zien dan?" Zei het meisje. Ze was duidelijk een verlegen type want ze keek snel naar beneden voor ze antwoord gaf.

"Uhm Nathan, mag ik met je op de foto?" Zei ze na een klein momentje stilte.

"Tuurlijk, maar dan wil ik wel weten hoe je heet." Zei ik. Ik merkte meteen dat ze het ongemakkelijk vond. Haar wangen, vol lieve sproetjes, kregen een rode tint.

"Stephanie." Antwoorde ze met een zachte stem.

Ze pakte haar mobiel erbij om een foto temaken en ik glimlachte naar haar.

Ik ging naast haar staan, sloeg een arm om haar heen en keek naar de camera lens met mijn mooiste glimlach. Tenminste ik probeerde leuk te kijken maar zoals jullie vast wel herkennen vind je dan achteraf dat je er toch niet leuk opstaat.

Ze onder brak de stilte. "Bedanktt! Ik plaats hem meteen op instagram." Glimlachte ze.

---

Hallooo!

Ik had een vraagje aan de mensen die dit lezen:
Vinden jullie het fijn als ik gedetaileerd schrijf of moet het minder? Ik heb dit hoofdstuk extra gedetaileerd geschreven zodat jullie kunnen kijken of jullie dat fijn vinden!
Laat weten wat je vind!!

Jajoee!

Unknown LoveWhere stories live. Discover now