7. Stephanie

100 10 1
                                    

"Mag ik misschien met jullie op de foto?" Het was een meisjes stem en toen ik voor me keek zag ik een klein meisje met zwart gestijld haar. Wacht zei ze nou 'Jullie'? Wou ze ook met mij op de foto? Nathan had alweer iets gezegd maar ik kreeg het niet mee. Ik keek hem aan en hij gebaarde dat ik een arm om het meisje heen moest doen. Dat deed ik dus.

"Super bedankt! Wat is jouw instagram?" Ze keek mij aan. Even twijfelde ik of ik wel het goede instagram account gaf maar gelukkig klopte het. ze zei nog; "Bedankt! doehgg." en toen ging ze weg.

Iets daarna viel mijn oog op mijn mobiel die op lichte. Ik pakte hem en klikte de melding aan zonder te kijken wat het was. Toen het was ge opent zat ik op instagram. Het was de foto die een paar minuutjes geleden was gemaakt. Gelukkig stond ik er wel oké op. Ik scrolde naar beneden om het onderschrift te zien. Er stond; "DYTG was super tof vandaag! hier een foto met Nathan, zijn vriendin en ik!" stond er nou serieus 'zijn vriendin'! sinds wanneer ben ik zijn vriendin?

Ineens barst Nathan in lachen uit. "Wow, waarom weet ik niet dat ik een vriendin heb?"

"Ja ik zie het ook net!" Zeg ik lachend. Eigenlijk vind ik het helemaal niet grappig maar achja wat valt er tegen te doen.

Ineens word mijn instagram ge spammed met nieuwe volgers!

"Woow!" Kan ik nog net uitbrengen.

Nathan kijkt opzij, op mijn gsm. "Ja dat komt door mijn tweet. Ik heb een screenshot van de foto met de tekst gemaakt en op twitter geplaatst. Je vind het toch niet erg? Zoveel fame?"

Wat moet ik er nou op zeggen? Als ik nee zeg, denkt die dat ik een gold digger ben. Maar als ik ja zeg, zal die nooit iets met me willen omdat ik dan sowieso veel fame krijg.

"Mij maakt het niet zo veel uit, ik erger me er niet aan." Zeg ik zo nonchalant mogelijk.

---

Heeeee,

Laat even weten hoe vaak jullie een update van het verhaal willen! Ik weet nu niet zo goed of jullie het tof vinden of totaal niet.

Thanks <3

Unknown LoveWhere stories live. Discover now