6. Nathan

92 10 1
                                    

Ik zou vannacht in een hotel hier in de buurt gaan slapen. Ik kan haar natuurlijk vragen of ze mee wil. Wel gewoon als vrienden natuurlijk. Denk ik dan. Ze is wel heel lief en zeker niet lelijk. Wat doe ik nou! Ze is een kijker dit mag niet.

Toch vraag ik aan haar: "Heb je eigenlijk al onderdak voor vanavond? Ik bedoel vannacht."

"Uhm nee niet echt." Is haar reactie nadat ze even heeft na gedacht.

"Zal je bij mij willen overnachten?" Het is er al uit voordat ik er over heb nadacht. "Ik heb een hotel kamer gehuurd een klein stukje hier vandaan."

"Uhm, ja is goed! Ik zeg even tegen mijn vader dat ik bij jou blijf." Ze pakt haar gsm en begint te typen. "Zo dat is gedaan. Mag ik jouw nummer eigenlijk?"

"Tuurlijk!" Ik neem haar Iphone over en typ rustig mijn nummer in. Daarna stuur ik een appje naar mezelf zodat ik haar nummer heb.

"Super tof! Eigenlijk wel raar dat ik nu het telefoon nummer heb van een bekende YouTuber." Zegt ze en ik zie dat ze spijt heeft van haar uitspraak want de ondergrond van haar sproetjes word langzaam rood. Het ziet er wel schattig uit.

"Eigenlijk mag het ook niet want er is zo'n vage regel over dat een YouTuber niks zal mogen hebben met een kijker."

"Dat is wel dom. Bijna ieder Nederlands meisje weet wel wie je bent dus dan zal je nooit een vriendin kunnen krijgen."

"Ach ik houd me er niet aan." Zeg ik nonchalant en leg soepeltjes mijn arm om haar schouder. We kijken elkaar aan en barsten in een keer in lachen uit, tot er één meisje aan kwam lopen.

"Mag ik misschien met jullie op de foto?" Vroeg het meisje lief.

"Natuurlijk waarom niet." De kijker komt tussen mij en Stephanie in zitten en ik gebaar aan Steph dat ze een arm om de fan heen moet slaan. Dit doet ze ook en het meisje maakt de foto.

"Super bedankt! Wat is jouw instagram?" Vraagt ze aan Steph. Ze geeft haar instagram en iets daar na groet ze en loopt ze weg.

Waarom zou ze Stephanie's instagram willen hebben? Ach wat maakt het ook uit.

---

Eeyyy

Moeten de hoofdstukken langer of is dit zo lang zat? Laat even wat weten want jullie zeggen er niet zoveel over!

JAJOEE

Unknown LoveWhere stories live. Discover now