1.4 Nathan

89 10 2
                                    

Na een hoop handtekeningen en fotos was eindelijk mijn meeting ruimte leeg. Natuurlijk is het super tof om zoveel fans te ontmoeten maar ik ben wel blij dat ik mijn hand nu even kan laten rusten, zoveel handtekeningen zetten is vermoeiend!

Ik ben nog geen 3 minutjes klaar met de meeting of ik zie dat meisje van vanochtend weer. Hoe was haar naam ookal weer? Ohja, Stephanie!

Ze gaat richting de uitgang. Zou ze nual maar huis gaan? Dat is wel erg vroeg. Mischien is ze gewoon even een luchtje aan het scheppen. Zal ik haar volgen?

Nog geen minuut later was ik bij de deur van de uitgang. Ik volgde haar niet hoor! Ik wou gewoon even naar buiten! Ze ging net zitten op een bankje en pakte haar mobiel. Zal ik haar laten schrikken?

Voorzichtig sloop ik op haar af. Ze was iets aan het smoezen tegen zichzelf. "Vandergunstnathan?" Ik zag op haar gsm dat ze op instagram keek naat mijn volgverzoek. "Die YouTuber van vanochtend! Waarom zou die mij nou willen volgen?" Ze accepteerde het gelukkig wel.

Ik bleef haar nog even van achteren bewonderen voordat ik naast haar op het bankje ging zitten. Ze keek geschrokken opzij omdat ze het niet had zien aankomen.

"Ohh hey, heb je je fans gedumpt?" Lachde ze verlegen.

"Ja een soort van!" Zei ik voor de grap.

"Je woont toch in België dus dan ben je helemaal naar Utrecht gekomen voor deze meeting?"

"Ja, een groot deel van mijn kijkers zijn Nederlands dus ja." Zei ik zo nonchalant mogelijk. "En ik wist dat ik jou zou tegen komen dus ik moest wel gaan."

Ik zag meteen dat ze rood werd en verlegen begon te lachen. Meestal zijn verlegen meisjes niet mijn type omdat ik zelf heel spontaan ben. Maar bij haar maakte het haar alleen maar leuker. Wooow wacht! Leuker?? Ik ben toch niet verliefd op haar?!? Dat kan helemaal niet, ze is een kijker. Waarom denk ik dit over haar?

"Uhmm, luister je wel?" Ineens drong Stephanies stem tot me door. " ik zit net een heel verhaal te vertellen en nu luister je gewoon niet?" Ze klonk gelukig niet geïriteerd. Meer lacherig.

"Sorry ik was even afgeleid. Wil je het nog een keer vertellen?" Zei ik terwijl ik een pruil lipje optrok.

"Ach zo boeiend was het ook weer niet." Lachde ze. "Moet je niet weer naar binnen naar je fans toe?"

---

Oeehh spanneenndddd

Nee eigenlijk niet😂
Tof dat je het hebt gelezen! Laat even weten wat je er van vind!
Dat zou ik heeeeeell lief vinden!
*slijm slijm*
Klopt het dat er geen onderdchrift staat bij hoofdstuk 3? Ik keek namelijk mijn boek na en ik zag het niet staan maar bij het bewerken stond het wel. Ik snap het niet dus daarop post ik het hier wel nog n keer.

Ciaoo <3

---

Haii!

Derde deel! Wat vinden jullie er tot nu toe van?
Laat meer even een reactie achter! Het kan iets zijn van: gaaf! Word leuk! Spannendd!
Maar als je het gewoon puur KUT vind snap ik dat voor 100%😂😂
Als je het gewoon kut vind laat het dan even weten met je reden!! Ik kan wel tegen kritiek😂👌

Kuss

Unknown LoveWhere stories live. Discover now