'Dat jij er nog bent.'

1K 79 20
                                    

Pov. Maddy.

Ik ziet hier precies twee weken en ik ga kapot. Mijn lichaam doet overal pijn, ik ben bont en blauw, bloed stroomt overal, tranen raken op en de moed zakt mij langzaam in de schoenen. Ik wil gewoon weg, naar huis. Mijn lijf kan dit niet langer vol houden! Ik wil zo graag dat Ethan het ook snapt maar hij snapt het niet.

'Waar is Milan Paris!' De deur word open gesmeten en Ethan staat in de opening. 'Weet ik veel.' Schreeuw ik terug. Domme actie ik weet het maar ik ga me echt niet laten verslaan al helemaal niet door Ethan Morison. 'Zeg het! Ik laat jullie hier één keer alleen en die klootzak is weg!'

'Nee hoor jij bent er nog.' Roep ik terug. 'Wat zei je daar?' Langzaam komt hij op mij afgelopen tot er nog maar een halve meter tussen staat. 'Dat jij er nog bent.' Grijns ik. Mijn lichaam mag dan wel pijn doen maar mijn grote mond ben ik niet verloren. Ik ben doodsbang maar ik heb er geen zin meer in en ik geef hem met liefde een grote mond.

'Lieve schat, als ik wil snijd ik zo die keel van je open dus even dimmen.'

'Dan heb je iemand vermoord, dat is strafbaar! O nee wacht je bent al strafbaar bezig!' Inmiddels is hij achter mij komen staan en heeft hij het mes op mijn keel gezet. 'Oké snijd hem op! Mijn leven is al verpest!' Nu denk je vast dat ik niet doodsbang ben, nou geloof me ik pis nog net niet in mijn broek maar deze twee weken heeft hij me al ongeveer zeven keer met de dood bedreigt. Hij snijd een diepe snee in mijn boven arm en geeft een kus op mijn wang. 'Vertel mij zo maar waar Milan is.' Glimlacht hij vals en verlaat de ruimte.

Ik weet donders goed waar Milan is ik heb hem zelf los gemaakt van de stoel. Met al mijn energie heb ik hem omhoog getild en zo is hij via de luchtschacht naar buiten geklommen, tenminste ik hoop dat hij naar buiten is gekomen. Nadat hij daar boven zat kon ik niet meer mee, mijn energie was op en ik wou geen stap meer zetten. Ik heb Milan gesmeekt weg te gaan wat hij gelukkig ook deed.

---

ER KOMEN NOG ONG 4 OF 5 HOOFDSTUKKEN ONLINE EN DAN DEEL 2

Yes Asshole ||Dutch||Where stories live. Discover now