'Is dit die chille gozer?'

1.6K 130 28
                                    

Het is zaterdag avond. Ook wel de avond dat Mack hier in Nederland arriveert. Mijn broer was na het incident op school nog wezen checken of alles goed ging maar ik zat lachend te skypen dus hij is nergens over door gegaan.

Kay heeft het gelukkig ook laten rusten en nu zit ik vol van zenuwen op de bank te wachten voor Mack aan komt in Nightstreet. Mijn vader en Elena zijn boodschappen doen voor aankomende week dus zit ik alleen in huis met Netflix aan. Het zal me niks verbazen als Kay straks voor de deur staat maar helaas stuur ik hem dan weg. Mack is nu het belangrijkste.

Mackie💎: NOG EEN PAAR MINUTEN BABE!❤️.
U: WEES SNELLER!😘
Mackie💎: Kan niet..😒
U: Oh.. Is die nieuwe vriend aardig?😊
Mackie💎: Ja echt geweldig, ik kan bij hem wel wonen.
U: Beterrr!
Mackie💎: We rijden nu de oprit op.
U: Omg, ik ga kijken of ik je zie!

Ik gooi mijn telefoon op de bank en ren in mijn eenhoorn onesie naar buiten toe. 'Mack?!' Ik word tegen gehouden door de zwarte bmw die de oprit opkomt rijden. Geïrriteerd wacht ik tot de auto stil staat en ik er voorbij kan rennen zonder onder de auto te belanden. Mijn vader en een blonde vrouw stappen uit als de auto stil staat en ik weer wil rennen. 'Britt?' Ik sta vastgenageld aan de vloer kijkend naar de vrouw.

'Kennen jullie elkaar al?' Ik knik langzaam en kijk via het voorraam de auto in. Geen seconden later stapt er ook een jongen uit. 'Mack?' Ik ren op hem af en spring in zijn armen.

'Je moet echt naar de kapper!' Constateer ik als ik hem los laat. 'Nee, dit haar bevalt mij wel.' Ik kijk Britt aan die haar schouders ophaalt als teken dat ze het ook niet weet of het leuk is.

Yes Asshole ||Dutch||Where stories live. Discover now