'Je vind haar leuk hé?'

1.3K 92 6
                                    

Pov. Kay

Inmiddels zit ik samen met Daan en Rachel bij de familie Paris thuis. Maddy was gevonden maar was met de zelfde vaart weer weg. Ze vertrok met Milan voor haar "veiligheid" alleen weet niemand waar ze zijn, dus zo veilig is het niet. Inmiddels begin ik me ook al aardig te irriteren aan Mack die de hele tijd over haar aan het praten is. Ik snap het wel hij wilt haar gaan zoeken, dat wil ik ook maar al te graag maar het kan niet!

'Ik ga even naar boven.' Mack verlaat de kamer en zo vult de kamer zich met stilte. 'Ga naar hem toe.' Sist Rachel in mijn oor. 'Waarom?'

'Jullie hebben elkaar nodig. Jij vind haar leuk en hij is haar broer ga!' Dit kwam er een heel stuk minder zacht uit maar ze heeft gelijk. Ik sta op van de bank en ga Mack achterna naar hun kamer.

'Mack?'

'Kom erin.' Voorzichtig open ik de deur en loop naar binnen waar ik op het bed van Maddy ga zitten. 'Je vind haar leuk hé?' Ik knik als bevestiging en staar een beetje stom voor me uit.

'Ik zou haar nooit kunnen krijgen.' Verslagen zucht ik en richt ik mijn blik op Mack. 'Weet ik.'

'Ethan heeft haar liefdesleven kapot gemaakt.' Mompel ik. Mack knikt als antwoord maar een echt gesprek komt er niet van.

'Weet je, zullen we elkaar vergeven. We waren echt klootzakken op vakantie.' Ik glimlach en knik. Er volgt een mannelijke knuffel als Daan naar binnen gestormd komt. 'Milan heeft zijn telefoon gebruikt!'

'Waar?' Roepen Mack en ik tegelijk. 'In Thanatos, er is geen exacte gps locatie te zien alleen in die buurt.'

'Verdomme Madeleine!'

'Wat is er zo erg aan?' Vragend kijkt Mack ons aan. 'Het is de meest gevaarlijke buurt van Bospad.' Mompel ik. Uit woede gooi ik wat spullen om en verlaat de kamer. De enige die ons nu kan helpen is Sem, politie komt Thanatos nooit binnen.

Tot woensdag wat minder updates, wegens dat ik op vakantie ben met een hele goede vriendinnn❤️❤️

Yes Asshole ||Dutch||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum