'Ik hou van je.'

1.2K 81 25
                                    

Pov. Daan.

'Jij blijft hier.' Ik sta nu zelf ook op en ren achter haar aan. 'Rach hier komen!'

'Geef me èèn goede reden om te blijven.' Trillend steekt ze haar hand in de lucht en kijkt me aan. Haar ogen zijn rood en haar perfecte lippenstift is uitgeveegd. 'Omdat het onveilig is.'

'MADDY GAAT MISSCHIEN WEL DOOD!' Haar lichaam trilt na haar woorden nog meer. Ze wilt een goede reden! Wat is een goede reden, ik kan haar toch niet de echte reden vertellen? Ze zou me nooit geloven. 'Ik ga.' Haar woorden trekken me terug de realiteit in en laten me denken.

'Ik hou van je, ik wil niet nog iemand kwijt raken.'

'Ja, me ouders houden ook van mij en Kay ook. Dus?'

'Ik bedoel dat ik ECHT van je houd.' Kom op. Snapt ze het echt niet? In ben stom verliefd op haar! 'Ik hou ook van jou, je bent mijn beste vriend.'

Oké, dit moet dus anders. 'Kom eens, ik wil nog een laatste ding zeggen.' Voorzichtig komt ze naar mij toegelopen tot er nog minder dan een halve meter tussen ons is. Ik lijk wel gek. Langzaam pak ik haar beet en trek haar iets naar me toe. 'Rach ik houd op deze manier van je.' Daar gaat hij. Ik druk mijn lippen op die van haar. Haar lichaam verstijfd heel even maar al snel ontspant het weer, tot mijn verbazing gaat ze er in mee.

Pov. Kay.

'Oehhhh!!' Joel ik lachend. Het is lief om ze te zien staan, eindelijk zijn ze een stel. Of nou ze zoenen. Door mijn gejoel laten ze elkaar los en kijken ze me geïrriteerd aan. 'Je had ze moeten laten.' Lacht Mack nu.

--------
Volg me moppiess❤️ZE ZIJN HEFTAAGGG

RomyAdmiraal

shawnmamuffin

carmiewarmybooks

Shxwnsbeauty

Shxwnsbaby

paperbin

loekie_xx

Zeg als ik je vergeten ben. (Vergeet wel is dingen😂❤️)

Yes Asshole ||Dutch||Where stories live. Discover now