8.

3.3K 105 3
                                    

Alig fejeztük be az étkezést, rögtön csengettek a bejárati ajtón. Adrian rámpillantott, mire én megforgattam a szemem, majd felálltam és elindultam beengedni Thomast.
- Rosszkor? - Ráncolta össze a szemöldökét a drága menedzser látva, hogy nem vagyok tőle elragadtatva.
- Nem dehogy. - Erőltettem mosolyt a képemre. - Gyere. - Álltam félre az ajtóból.
- Szevasz haver! - Köszöntötte őszintén örülve Adrian Thomast. - Mizu?
- Látod a fejem? - Vigyorgott Tom.
- Látom a fejed! - Ment bele a hülyeségbe Adrian is.
- És látod rajta a sok pénz ígéretét??
- Ez az haver! Mi történt?
- A filmednek nagy sikert jósolnak, és az Universal részt akar venni a sikerben.
- De a Summitnál vagyunk szerződtetve...
- Igen, tudom, de intézkedtem! Megfelezik a részesedést!
A srácok bementek a nappaliba, én meg addig összepakoltam a konyhában. Örülök, hogy Adrian boldog, nem ismerem régóta, de az sose árt, ha nem feszült, az alsó fertályom is fellélegezhet egy kicsit. Rendet tettem az étkezőben is, úgyhogy csatlakoztam a nappaliban ülőkhöz.
- Gyere kicsim! - Nyújtotta felém a karját Adrian, amit meg is fogtam, mire az ölébe húzott. Tom mosolyogva, de egy kicsit rosszallón nézett ránk. Meg tudtam érteni.
- Szóval, hétfőn medencés buli lesz Kenny-nél.
- Tényleg?
- Igen. Elhívott minket.
- Szuper. Akkor hétfőn bulizunk! - Mosolyogott.
- A lányt nem. - Mutatott rá diszkréten a problémára Tom. Vagyis rám.
- Mi?
- Allison nem jöhet.
- Nem baj. Nem is gondoltam, hogy mennék. - Szóltam közbe, mentve a menthetőt.
- Még megbeszéljük. - Nézett rám Adrian. - Ennyi?
- Igen. De legközelebb te jössz hozzám.
- Okés. Kitalálsz egyedül?
- Persze. - Sóhajtott lemondón, de mosolyogva Tom. - Sziasztok!
- Szia! - Köszöntünk vissza neki kórusban.

- Szóval... Mit monott Thomas, amit nem hallottam és fontos? - Kérdeztem meg, kicsit felemelve a hangom, ugyanis én az ágyon fetrengtem egy szál mini hálóingben, míg Adrian a fürdőszobában mosta a fogát.
- Ő... Lehehszeűsítem. - Makogta a fogkrémtől habzó szájjal. Kiköpte. - Két cég is hozzá akar járulni a filmhez, ami nekünk jó sok pénzt hoz. - Mondta, és ki is lépett a fürdőböl egy szál törölközövel a derekán, amitől nekem a lélegzetem is elállt.
- Ez jó hír. - Mosolyogtam rá.
Közel jött hozzám, majd mint egy prédára vadászó oroszlán, felmászott az ágyon egészen a fejem fölé.
- Az biztos.
Hajolt le, és a szavakat már teljesen a számba mondta. Innentől már nem beszéltünk sokat, a délutániakat elfelejtve hagytam, hogy Adrian megint az ujja köré csavarjon. Az a kevés ruhadarab ami volt rajtunk hirtelen el is párolgott, mindketten meztelenül élveztük egymás társaságát. Adrian lejjebb csúszott és elkezdte lágyan szívogatni és csókolgatni a mellem, amitől jólesőn felnyögtem. A lábaimmal ösztönösen átkaroltam a derekát, míg ő folytatta a kényeztetést, a melleimen. Hamar áttért a bimbóimra is, amiket először csak lágyan és kedvesen utána viszont már egyre vadabbul harapdált. Felszisszentem a fájdalomra, de ez nem olyan volt mint azelőtt. Ez a fájdalom csak még inkább felperzselt.
Adrian feljebb kúszott a testemen, és rátalált a számra, amit megint szinte felfalt. A nyelve valami hihetetlen dolgokra képes. Éreztem, hogy a férfiassága a bejáratomat döfködi, egy nyögést váltva ki belőlem. A lábaimat levettem a derekáról, hogy minél szélesebbre tudjam tárni, ugyanis még mindig elég szűk voltam. Adrian nem habozott belém tolnia magát, ami annak ellenére, hogy tiszta lucsok voltam a nedvemtől, így is nehézkesen ment, a vastagsága miatt. De őt velem ellentétben ez nem igazán zavarta, ugyanis neki nem fájt, csak tovább nyomult belém.
- Ne, ne ne folytasd! - Suttogtam neki fájdalmasan.
- Shhh...
- Fáj!
- Mindjárt jobb lesz!
Felszisszentem, amikor tövig nyomta magát belém, a farka szinte már az alhasamnál járt. Ahogy elkezdett mozogni enyhült a fájdalom, de nem szűnt meg.
- Tudod..., ha velem mozognál, sokkal élvezetesebb lenne neked is.
Mosolygott le rám. Könnyű mosolyogni, úgy hogy ő nem érzi a feszítő, szétszakító érzést! De ettől függetlenül megfogadtam a tanácsát és pár pillanat múlva már együtt mozogtam vele, olyan összhangban mintha erre lennénk beprogramozva. A nyögéseink összefolytak, Adrian olyan erővel nyomott, hogy az ágy elkezdett recsegni alattunk, már már attól féltem, hogy szétesik. Végül egyszerre élveztünk el, mindketten kicsit megrészegülve a szex okozta bódulattól. Adrian rajtam feküdve, szuszogta ki magát, aztán legördült rólam, és felém fordult.
- Tudom, hogy az elején még mindig fáj... - Kezdte suttogva, és én is szembe fordultam vele, hogy minden figyelmemet rá irányítva, tudjam hallgatni - de azt is tudom, hogy a végén örülni fogsz - Bólintottam.
- És... - Kezdtem félve - Téged nem zavar, hogy ennyire...szűk vagyok? - Húztam fel a szemöldököm, előre parázva a választól.
- Viccelsz? - Ült fel nagy hévvel. - Imádom! Elvesztem tőle az eszem! Ne butáskodj - mosolygott rám szelíden. - Ha valami zavar, majd szólok - Vonta meg a vállát viccesen, mire elnevettem magam.
Így aludtunk el. Egymás karjaiban, megnyugodva.

Be My DaddyWhere stories live. Discover now