3.

4K 115 1
                                    

A napok eszeveszett gyorsasággal teltek, azt se tudtam, hogy hova kapjam a fejem. A próbák intenzivitása leszívta minden erőmet és közben még a pszichológus is látni akart egy héten minimum kétszer, ugyanis az anyám még mindig nem került elő. Amit azért természetesen sajnáltam és aggódtam is, de ezen kívűl még sok dologra kellett koncentrálnom. Ott volt például az izgalmam Adrian miatt, akit nem bírtam kiverni a fejemből, aztán Charlott-tal is összevesztem,mert az utolsó pillanatban jött az az idióta ötlete, hogy az én szerepemet akarja. Természetesen nem kapta meg, de azért ez is kiakasztott egy kicsit. El kellett kezdenünk Andreas novelláját is összeállítani, ami nem ment egyszerűen, tekintve, hogy majdnem az összes évfolyamból jött pár ember, úgyhogy elég nehéz volt mindenkinek megfelelő időpontot találni.
Ma, ma megmár csak két napra voltunk a premier-től,vagyis azon kívűl, hogy már az egész csapat tövig rágta a kötmét az izgatottság miatt, már csak két nap választott el az igaz szerelmemtől.

####

6:00

Még életemben nem voltam fenn ennyire korán. Ez is csak az izgatottságomnak tudható be; az elmúlt párnapban úgy ugráltam megállás nélkül mint egy rugó. A boldogdágtól alig láttam, a szívem majdnem leállt, az eszeveszett dobolás miatt, de én nem bántam. Még sosem voltam ennyire elememben.
Gyorsan elkészültem, teljesen üde voltam és szépnek éreztem magam, biztos voltam benne, hogy ez a nap tökéletes lesz. Lementem reggelizni az étkezőbe, ahol egy svédasztal várta az összes éhes szájat. Volt rajta minden féle, különböző gyümölcsök, joghurtok, műzlik, tojás, bacon, zöldségek, egy szóval minden finomság. Nem nagyon szoktam reggelizni, kiskoromban sose csináltuk így nem is érzem szükségét, de most valamivel el kellett vonnom a figyelmemet. Kiszolgáltam magam, majd leültem egy asztalhoz. Nem voltak sokan, kevés ember van fennt hétkor ha helyette aludhat is. Tekintve, hogy szombat van.
Gyorsan befaltam a műzlimet és a rántottát, lehet túl gyorsan is, mert miután megittam a kakaómat, rémesen elkezdett fájni a hasam. Elkezdtem aggódni, nehogy most jöjjön rám a rosszul lét,mert akkor nem léphetek fel, amit nem bírnék ki. Aztán jutott szembe, hogy éppen esedékes a havi bajom is. Ami nálam elég nagy gond, tekintve, hogy a szervezetem sajnos nem túl erős, azt a kicseszett öt napot is mikor vérzek csak azért szoktam élve kibírni, mert fájdalom csillapítókon élek.
Úgy tűnik minden ellenem harcol, a felhők kezdtek gyűlni a fejem felett.
Felrohantam a szobámba és bezárkóztam a wc-be.
Jól éreztem, tényleg megjött a menzeszem. Basszus. Kétségbe esetten kerestem egy tampont és felhelyeztem, közben azon törtem a fejem, hogy ezt hogy lehetne megoldani. Ha megpróbálnék fellépni, öt percenkét összecsuklanék a görcsök miatt, ha fájdalom csillapítót vennék be, akkor meg úgy belassulnék, hogy szerintem azt se tudnám hol vagyok. Muszáj szólnom Mr. Ferrendo-nak, így nem tudok játszani. Ilyen estekre, van egy beugróm, most például Bernadett, aki végig ott volt a próbákon és figyelt. A kis ribanc Bernadett! Wha! Lesújtottan és szomorúan ballagtam a próba terembe.

Be My DaddyWhere stories live. Discover now