6.

3.7K 114 5
                                    

- Mit csinálsz? - Kérdeztem mosolyogva Adriant, ugyanis éppen a pólóm alatt benyúlva simogatta a hasamat, egyre feljebb csúsztatva a kezét.
- Rég láttalak... - Suttogta a szavakat a nyakamba.
Körülbelül tíz perce ért haza, és rögtön a hálószobánkba sietett, ahol én éppen a gép előtt ülve az ágyon néztem a Trónok Harcát, a jelenlegi kedvencemet. Már két hete, hogy Adrian elhozott, hogy "statiszta" legyek, az új filmjében. Igazából csak szexpartnert keresett. Nem mintha bánnám.
- Hiányoztam? - amint kimondtam a kérdést meg is bántam...
- A tested hiányzott.
Nem válaszoltam semmit, hagytam, hogy a kezébe vegye az irányítást. Tovább csókolgatott, aztán már nem érte be ennyivel, leszaggatta rólam a pólómat, én a dereka köré fontam a lábaimat, mire erősen hozzám nyomta az ágyékát.
Amint aláírtam a szerdődéseket és minden le lett tudva, Adrian nem habozott tudtomra adni a szándékait. Még aznap este megdugott, tekintet nélkül arra, hogy szűz voltam. Fájt is rendesen. Akkor éjjel megfogadtam, hogy elmegyek tőle és nem dőlök be többet semmilyen férfinak. De aztán reggel, mintha kicserélték volna. Ágyba kaptam reggelit, megkérdezte hogy vagyok, és egész nap sajnálkozott és gyötörte magát, míg végül megbocsátottam, és újra szerelmes lettem. A tenyerén hordozott. Egészen estig, amikor is megint eljátszotta ugyanazt mint legelőször. Durva volt és vad. Próbáltam eltolni magamtól és ellenkezni, de mintha az ellenállásom csak még jobban izgatta volna. Játszott velem. Aznap éjjel megint nem tudtam megmozdulni a fájdalomtól. A puncim annyira meg volt gyötörve, hogy minden mozdulatomtól fájdalmasan lüktetni kezdett.
Adrian lehúzta rólam a melegítőmet és lejjebb csúszott, a bugyim felé, közben apró csókokkal hintve be a hasamat. Felemeltem a csípőm, hogy le tudja venni rólam a fehérneműm. Gyorsan meg is tette. Rátapadt a meztelen szemérem dombomra, megjegyzem ő utasított, hogy borotváljam le, aztán egyre beljebb haladt, lefelé a csiklómba. Először lágy, apró puszikkal borított be lenn, aztán harapdálni kezdett, néha úgy belém mélyesztve a fogait, hogy felszisszentem. A nyelvét óvatosan bedugta a csiklómba, de aztán ki is húzta, csak hogy még jobban felizguljak. Beletúrtam a hajába, és megemeltem a csípőm követelőzve a kielégülésért. Adrian értette a célzást, viszont fel is idegesíthettem az akaratosságommal, ugyanis erősen belenyalt a puncimba, utána viszont úgy megharapott lennt, hogy felvisítottam és könnyek gyűltek a szemembe.
- Na? Jó volt? - Emelkedett fel, és kérdezte meg mérgesen. Megráztam a fejem. - Ha nem tanulod meg, hogy én irányítok, mehetsz az utcára! - Kiáltott rám. Lassan bólintottam és letöröltem az arcomról egy könnycseppet. Adrian kiment a szobából, becsapva maga után az ajtó, míg én ott hevertem az ágyamon félmeztenül és csalódottan.
Szipogtam egyet, majd a fájdalomtól lassan botorkálva eljutottam a fürdőszobáig, ahol lezuhanyoztam.

Be My DaddyWhere stories live. Discover now