1

7.4K 155 6
                                    

Allison Carman vagyok, tizenhat éves, és jelenleg árva.
Apukámat nem is ismertem, anyámat meg már két hete nem láttam, ami annyira nem meglepő, de mostmár egy kicsit kezdek aggódni miatta.
Színész iskolába járok, mivel még kiskoromban az anyukám eldöntötte, hogy én fogom megkeresni a kenyérre valót a kis családunknak, ami mondjuk sikerül is, csak anya mindig elissza.
A sulimban van egy állandó pszichológusunk, aki szívesen fogad mindent kis színész palántát.
Ő állapította meg, hogy apa komplexusom van, ezért esek szerelembe a legtöbb 30+-os férfiba, akit csak meglátok.

#####

- Allison! Hol jársz? - csettingetett a szemem előtt Mr. Ferrendo, a rendező.
- Elnézést kérek. - Feleltem tisztelettudón. Jobb nem magamra haragítanom, mert az esetek 90%-ban ő jelöli ki az egyes darabok szereplőit. És én a főszerepeket szeretem.
- Elnézném, ha ez lenne az első eset, de ezen a héten nagyon szét vagy esve! Jártál már Ms. Pike-nál? - Ő a pszichológus.
- Igen, uram.
- És nem mondott semmit?
- Semmi fontosat.
- Értem. Ha mégegyszer előfordul, hogy nem figyelsz, kiraklak a darabból.
- Megértettem, uram.
- Rendben, akkor előről! - És kezdődött előről az egész műsor. Álltalában ismert darabokat adunk elő, mint például a Hamlet, a Rómeó és Júlia, és a többi Shakespeare mű. Ezeket mondjuk már elkészítettük, erre ment rá a nulladik és az első évem. De kötelező megismernünk a híres drámákat, úgyhogy minden gólya ezekkel kezdi a pályafutását. Ebben a félévben könyv sikereket dolgozunk fel, jelenleg a Virágot Algernonnak van terítéken. Én fogom játszani Alice-t.
Egyszer-egyszer viszont a bemutatókra eljönnek hivatásos színészek is. Előző félévben az egyik felsőbb osztályos darabra Julia Roberts jött el, előtte pedig Benedict Cumberbatch. Minden félévben jön egy valaki, de azt csak az utolsó pillanatban tudjuk meg, hogy kicsoda és hogy melyik előadást fogja megnézni. Ugyanis hat évfolyamon működünk, és mindegyik készít darabot. Nagyon remélem, hogy most végre minket fognak megnézni.
Miután végeztünk az aznapi utolsó próbánkkal, felmentem a kolesz szobámba és letusoltam. Mialatt fürödtem hallottam, hogy megérkezett a szobatársam is; Onika.

Be My DaddyWhere stories live. Discover now