1. kapitola

427 17 7
                                    

,, Ahoj Lucko" zvolala Kate. Nacházíme se právě teď v Čr v jedné malé obci. Zde se pravidelně schází u zmrzliny 3 kamarádky. Kate, Lucka a Kačka. Katka se s Luckou nezná tak dlouho jako Kate a nebýt ji tak ji ani nezná.

Dnes je to ale jiné, dnes je zde jen Lucka a Kate. Brzo budou mít letní prázdniny. ,, Kate? Co uděláme s Kriss?" Tato otázka je trápila již delší čas, Kriss neboli Kristýna je v dost špatné situaci a podle holek se propadá do černo černé tmy odkud není možnost se dát do normálu. Díky Kate s Luckou se zatím drží na laně, které balancuje s ní nad touto roklí. Tyhle dvě ji na tom laně držely dost dlouho.

Vždy se jim dokázala svěřit ale teď je to velmi nepříjemná situace. Kriss totiž již skoro 3 týdny není k sehnání. Proto tyhle dvě rozhodly, že si dají sejšn.

,, Luci musíme už něco vymyslet. " Tímhle stylem tuhle situaci už řeší skoro dvě hodiny ale zatím se nikam nedostaly. Lucka je z Kriss na nervy a Kate poté má co dělat jelikož už hlídá dvě a drží je na laně nad roklí.

,, Mám nápad. Zítra se zde sejdeme tak o půl deváté. Zbal si věci tak na dva týdny a Taťka nás odveze do Havířova odkud pojede!e Rychlíkem do Prahy! " Lucka se nestačila divit jak to Kate dokáže rychle šrotovat v hlavě. Rozloučili se a pak se už každá vydala svým směrem.

Když Kate dorazila domů. Otec se jí zeptal co vymýšlely a jak dopadly. Kate ho tedy seznámila s jejich plánem a poprosila o sundání kufru. Otec souhlasil a šel k počítači rezervovat vlak.

Kate si zbalila vše potřebné a napsala Kristýn kdyby náhodou si přečetla zprávu. Poté se zeptala otce jak to vypadá a on ji odpověděl, že jelikož je teď vozíčkářka tak je odveze až do Ostravy a pojedou Pendolinem. Kate tedy poděkovala a šla s umýt poté už zalehla do postele vzala si do ruky notebook a napsala Lucce.

Lucka ve stejný čas jako Kate dorazila domu, oznamla rodičům že jede asi na 2 tady pryč. Její rodiče nic nemamitali. Jim bylo vždy jedno kde se nachází jejich dcera. Taky si pak zbalila věci tudíž se šla umýt a napsala Kate jak to vypadá u ní. Ta ji obratem napsala, že vše ok a k tomu dodala, že zapomněla dat Belle jídlo. Tak ať chvíli počká. Pak už ji napsala Lucka co si bere a ona ji odepsala, že si bere kufr a batoh. Lucce se nápad s batohem zalíbil a tak si teď vzala.

Kate Lucce zavolala přes skype a tak si povídali. Když Kate spatřila, že je její druhá strana v skypu spí tak ho ukončila a šla taky spát.

StředozemWhere stories live. Discover now