Rivalitate

1.1K 22 6
                                    

INCA LA SCOALA...

De abia se sunase. Becky iese prima din clasa si ne vede pe mine si Lucas...sarutandu-ne. Si chiar daca ei nu-i place e Lucas, ma simteam ciudat. Asa ca m-am dus la ea. Era trista... stim noi din ce motiv... desi Collin daduse semne ca o place, el chiar avea o iubita: pe Marie. Aoleu! Ca tot vorbeam de lup sau ma degraba de lupi.

-Iarta-ma ca-ti stric ziua chiar eu, dar uite cine vine! Marie si grupul ei de xeroxuri. Cum pot sa se imbrace la fel?! Adica lor nu li se pare putin prea... EXAGERAT! Uite-l si pe lup( Collin )! Fata asta parca la innebunit. Adica el nu era asa... imi pare sincer rau pentru tine, Rebecca.

-Nu-i nimic! Nu numai ca o urasc pe Marie din cauza lui Collin, dar pe de alta parte fata asta ma terorizeaza din gradinita!!! Pregateste-te, Allison, caci e timpul de razbunare!

-Ce vrei sa...

N-am apucat sa termin propozitia, caci imediat Beckysi-a intins piciorul si Marie a cazut in nas. Toti am ras asa de tare incat Marie mai avea putin si plangea. Nimeni n-are curajus s-o infrunte pe Marie dar se pare ca in sfarsit cineva a rupt rutina plictisitoare a scolii si aceea era Becky, cea mai buna prietena a mea!

-Collin, ajuta-ma, prinde-o, fa-i ceva!

-Scuze, Marie, spune Rebecca pe un ton sarcastic. Scuze, incercam sa sa...

-Nu vreau sa ajut nimic din partea ta! Taci, nenorocito! Nu ma atinge! Collin, nu vezi ce mi-a facut mie, iubita ta?! Fa-i ceva!

Dar Collin nu asculta, sau nu vroia sa asculte pentru ca incepuse si el sa rada. La un moment dat se opreste din ras ca sa-i zambeasca lui Becky, folosind acel zambet fermecator.

-Esti o o o o...esti o nenorocita! Rebecca, jur ca o sa mi-o platesti!

Dar Rebecca ii zambea lui Collin, n-avea timp si nici chef sa o asculte pe Marie.

-Scuze, Marie, nu te aud! Am castile in urechi!

Si astfel s-a terminat prima parte a zilei insa asta nu era totul. Ceea ce a urmat a fost mult mai mare sis mai rau.

Intai si intai, Rebecca a ajuns la director, m-a luat si pe mine cu ea si astfel am dovedit ca totul a fost doar un accident, ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva intentionat.

-Domnule director, a fost un accident! Eu mi-am intins piciorul vrand sa fac o demonstratie de spagat, doar stiti ce talent am la gimnastica!(stiu, este o scuza penibil dar era singura care i-a venit in minte lui Becky atunci)

-Da, domnisoara Rebecca, stiu cat de talentata esti tu in materie de gimnastica si pentru faptul ca te-ai aparat, si explicatia ta este destul de convingatoare, esti iertata si absolvita de vina!

-Multumesc, domnule director! Am incercat sa-i explic si lui Marie dar ea a crezut cu ardoare ca am facut asta intentionat. Eu chiar nu stiu ce i-am facut de se poarta asa cu mine... eu una nu i-am facut nimic!

-Destul, Rebecca, am inteles! Puteti sa va retrageti.

Eh, cam asta a fost tot. Am pornit amandoua spre casa si pe la jumatatea drumului, am intalnit-o pe Marie! Oh, Doamne, presimteam necazuri! Parca ne astepta pe noi, dupa colt ceea ce mi s-a parut foarte ciudat!

-Buna, fetelor! Cum a fost la director?

-Destul de bine... De ce, mai nou te intereseaza?

Cand auzi cuvantul bine, Marie innebuni!

-Iti arat eu bine, nenorocito!

Si-a infipt unghiile in parul lui Becky si alea au fost! Tot parcul (pentru ca ne aflam in apropierea parcului) se stransese in jurul lor. Toti strigau: "lupta! Lupta! " si nimeni nu se gandea sa le desparta, doar eu, dar fiinca fusesem data la o parte, nu aveam cum sa ajung la ele.

Intru-un sfarsit, vine Collin care sparge multime sa le desparta pe cele doua. Asa eu o tin pe Becky iar el pe Marie. Ufff! A fost greu sa le tinem in frau! Adica pareau niste fiare salbatice!!!

Noroc ca s-a terminat destul de repede, si ca am reusit sa o duc acasa pe Becky fara sa se opuna prea mult. Desi totul s-a terminat, sunt sigura ca despre asta se va vorbi muult si ca rivalitatea dintre ele doua nu se va incheia curand.

Life is a disease...Love is the cure!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum