04-06-16

77 7 10
                                    

Okeeee ik heb nu dus officieel officieel anorexia.

Vandaag had ik mijn intake, oftewel 4 gesprekken (ik dacht eerst 3 maar het waren er dus 4)
En het ging allemaal wel goed opzich. Het was wel steeds heel ongemakkelijk, en ze vraagden heeeel erg door op alles wat ik zei.

Uiteindelijk hebben we besloten dag ik elke week gesprekken krijg met een hulpverlener, een arts speciaal voor eetstoornisproblemen enzo en een diëtiste.
Maar als dit niet goed genoeg werkt krijg ik deeltijd of een klinische behandeling (=kliniek)
We kwamen vooral op alleen gesprekken, omdat ik nog nooit ben opgenomen, en we gaan dus eerst proberen om alles op te lossen met gesprekken.
Ik heb er alleen niet zo veel vertrouwen in...hoe kan ik door alleen maar te praten hier vanaf komen, als ik er zelf niet eens 100% vanaf wil??...

Ben trouwens weer 1 kilo afgevallen (ik was eerst aangekomen, maar ik zit nu weer ong op hetzelfde gewicht weer dus ong 46,5 kilo nu)

Maarjaa....het is allemaal zo dubbel. En ik weet niet waar ik voor wil kiezen...

Ik wil eig echt eerst mn streef bereiken.

Ojaa de gesprekken waar ze ook door gingen vragen over zmgedachtes en snijden waren gelukkig in het individuele gesprek, ik heb alleen nu dus geeen idee of mn ouders daar nu ook van weten, want daarna hadden zij dus een gesprek met die vrouw, terwijl ik tegelijkertijd ergens anders een gesprek had met een psycholoog. Ugh. (Het word dus wel allemaal opgenomen in een verslag rapport ofzo? Die word ook gegeven aan de arts, diëtiste en hulpverlener...)

Ik hoop dat ze het niet weten...

Maargoed, bij de arts word ik elke keer (zonder kleren, wel ondergoed duhuh) gewogen, en moet ik bloeddruk en hartslag enz, enz meten. En ze gaat gwn kijken naar dingen of ik nog medicijnen of iets dergelijks moet.

Bij de diëtiste ga ik dus praten over eten. Lijkt me verder wel logisch. We gaan waarschijnlijk een eetplan en een eetlijst maken (die steeds word opgehoogd😵)
Maar verder weet ik er nog niet zo veel van, want haar heb ik nog niet ontmoet.

Ik heb vrijdag gelijk al mijn eerste afspraak bij de hulpverlener en bij de arts. Dus ja...ik hoop dat niet heel mijn vakantie word opgeslokt en ingevuld door gesprekken. Ik heb elke week minimaal 1 gesprek, maar meestal dus 2 of meer. Jeeeejjjjjj.

Maar okee, dit hoofdstuk word al laaannnngggg genoeg, dus tot morgen♡xx

My Recovery DiaryWhere stories live. Discover now