07-06-16

111 9 2
                                    

Okee een beetje kort hoofdstuk vandaag, want ik ben net terug van werk (ik werk ong 3 dagen in de week bij de ah als bijbaantje) en ik ben echt dooodmoe nu.
Tijdens mn werk was ik ook steeds heel duizelig enzo, maar ik sloofde me alsnog helemaal uit, en bewoog zo veel mogelijk. Ja...dat is nou eenmaal iets waar ik niks aan kan doen. Stiekem was ik ook wel heel blij toen ik vanochtend zag dat ik 0,5 kilo ben afgevallen :)
Ik woog na het weekend 47 kilo, maar vandaag (net ook nog) dus 46,5 kilo :)
Ik weet dat het eig slecht is, maar ik ben echt trots dat ik ben afgevallen, en ik wil sowieso naar de 45 kilo. Dat is mn eerste streef dus. Want dan heb ik volgens internet 'zwaar ondergewicht' maarja daar geloof ik niet echt wat van eig.

Maar okee, gisteravond at iedereen kip, maar ik nam salade. Uiteindelijk zei mn moeder dat ik minimaal een half kipvleugeltje moest eten. Maar ik wou het echt niet. Ik heb er echt heel lang over gedaan, maar dat helftje is wel op.

Dus gister kom ik op ongeveer 250 kcal uit, en 816 kcal verbrand. Ik fiets namelijk elke dag 2 uur (1 uur heen, en 1 uur terug) dus ik zat gister sowieso in de min.

Vandaag moest ik weer ontbijten...mijn moeder gaat elke ochtend bij me zitten om te kijken dat ik eet. Maar ik heb dus een half kommetje cruesli op...ik voelde me zo schuldig daarna. Ik moest perzee megahard fietsen van mezelf, en kwam helemaal bezweet en uitgeput op school aan. Daarna kreeg ik een heel erg hongergevoel, en mn buik begon te knorren, maar ik heb niks gegeten verder. Dat vond ik heel sterk, maar ik bedacht me net pas dat ik probeer te recoveren....tja...niet zo goed bezig.

Eigenlijk wil ik niet echt recoveren, het zijn meer mn ouders die willen dat ik beter word.

Vandaag aten we als avondeten swoarma...echt veel reepjes vlees erin, ik vond het moeilijk, maar heb een heel klein bord op. Ik denk dat ik vandaag ongeveer 300 kcal op heb, en ook weer 816 kcal verbrand met het fietsen, en 2 uur gewerkt (geen idee hoeveel je daarmee verbrand) dus ik zit weer in de min.

Ik ga morgenochtend weer wegen, hopelijk afgevallen.

Okee t is toch nog wel een lang hoofdstuk geworden haha oeps.

Ik moet nu leren, want ik heb dus morgen een rep engels, en dr zijn zooooo veel woordjes :(

Nou, tot morgen xxx

My Recovery DiaryWhere stories live. Discover now