14-06-16 & 15-06-16

75 7 2
                                    

Okeeeee...gister niet geschreven omdat het gwn een kutdag was.
Op school was t wel okee, maar toen ik thuiskwam kreeg ik megadrang om heel erg veel en intensief te gaan sporten, en ik wou hardlopen en gwn vet verbranden, maar toen ik net begon met mn workouts kwam mn moeder die gelijk zei dat ik dit niet meer mocht doen bladiebla. Dus ja...ik voelde me gwn zooo dik.

Toen heb ik alleen wat sla als avondeten op, en ging daarna gelijk naar mn werk (bij de ah)
Maar mijn fiets stond dus helemaal achteraan in de schuur, dus ik pakte de fiets van mn zusje (14 jaar, en evenlang enzo dus t maakte nix uit) maar ik fiets dus best hard, om zo veel mogelijk kcal te verbranden, alleen toen ik dus van een heuvel af fietste kwam ik er dus achter dat die fiets geen handremmen had!! Dus ik gelijk in 1 keer op de voetrem trappen, en toen viel ik dus kijhard van die kutfiets af. En ik haalde mn knie open. Er zitten nu dus 2 sneeën op mn knie (1 grote en 1 kleine) en ik kreeg heeel erg de drang om te snijden.
Maar toen moest ik dus nog werken, en op de wc depte ik het bloed een beetje weg, en toen viel het licht uit😐
Dus ja...

Ik kwam doodop thuis, en toen wou ik dus nog leren voor Engels (heb echt al megalang geleerd) echt al 2,5 uur ofzo, en daarna dus nog een half uur, maar ik kreeg het gewoon niet in mn hoofd. Ik kon me totaal niet meer concentreren en raakte helemaal in paniek want het telt mee voor het examen!!
Dus ik helemaal stressen, zelfs huilen enzo... fijn.

Ik kon ook niet meer slapen, en lag om 2 uur nogsteeds klaarwakker, daarna heb k niet meer op de klok gekeken.

Maar ik heb nu dus al heel lang achter elkaar dat ik slecht/niet slaap. K ben ook echt elke dag supermoe.

Dus ik in de ochtend: weer leren, want het telt mee voor t examen, maar t lukte echt niet. Uiteindelijk heeft mn moeder (tegen mijn zin in) mn school gebeld, en toen mocht ik naar een studiebegeleider, en hebben we afgesproken dat ik een paar toetsen van de toetsweek (die is volgende week al...) wat later mag doen.
Dat was wel echt een hele opluchting.

Maar de toets van vandaag heb ik echt verknalt...
Ik had zo mn best gedaan...maar t lukte gwn niet.
Jeej.

Okee, verder heb ik vandaag echt niet normaal veel gegeten!!!!🔫🔫🔫🔫
Ik heb zelfs 1 broodje als middageten op..,,ieuw dik lelijk moddervet dom rotmens

Ik ben ook natuurlijk weer ongesteld geworden (en natuurlijk doorgelekt in mn bed😐) dus ik heb veel meer honger als normaal, en de hele tijd zin in chocola enzo. Echt vreselijk.

Oja, de huisarts heeft dus gebeld: ik heb een vitaminetekort. (Bijv vitamine D zit in vetten en oliën enzo) maar ik moet nu dus pillen slikken om die vitamines toch binnen te krijgen.

En de Hoop heeft ook gebeld: maandag 4 juli heb ik mijn intakegesprek, er zijn 3 gesprekken, en met allemaal verschillende mensen, en ik krijg diezelfde dag nog te horen wat het word (kliniek, deeltijd, gesprekken)
Dus jaaaaaaa

Maarja...morgen nieuwe dag nieuwe kansen.

Doei xx.

My Recovery DiaryWhere stories live. Discover now