30-06-16

63 7 3
                                    

Heey iedereen,

Okee het gaat echt slecht. Ik eet echt te weinig (zegt iedereen, maar het is meer dan ik in maanden heb gedaan!)
En de bewegingsdrang, dus om te sporten en veel kcal te verbranden, is echt megahoog.

Morgen is de laatste schooldag (met nog een megamoeilijke toets!!) En ik denk erover om het groepje waar ik dus mee sta in de pauze te vertellen dat ik anorexia heb.
Ik vind het heel eng, maar dit is niet iets wat je achteraf via een appje verteld.

Ik ga t sowieso niet aan iedereen vertellen, en zomaar rondbazuinen. Nee dat zou ik echt nooit doen, maar een paar vriendinnen die ik gewoon goed ken is het misschien wel goed als ze het weten. Denk ik...

Ik ben trouwens echt al megazenuwachtig voor maandag...dan heb ik mijn intakegesprek! Dat is al over 4 dagen! Ik zie er echt tegenop...ook echt geen idee wat ik moet verwachten. Straks zit ik heel de zomervakantie in een kliniek ofzo?!?

Ik kreeg trouwens al wel een vragenlijst als voorbereiding op de gesprekken (3 in totaal en allemaal van ong 1 uur)

En er stonden ook dingen in van 'heb je jezelf wel eens expres pijn gedaan?' En ook van 'heb je wel eens zelfmoordgedachten/neigingen gehad?"

Ik heb alles eerlijk ingevuld...maar waarschijnlijk gaan we het daar dus ook over hebben, en mijn ouders weten nergens van😨😵
Dus jaaaa ik stress me dood.

Maar je hebt dus eerst 2 gesprekken met je ouders erbij en verschillende mensen. Tussen de eerste 2 gesprekken is al een uur pauze. Dan na de 2e nog een uur pauze, en in dat uur bespreken die mensen daar dus wat het gaat worden...
In het derde gesprek word de uitslag dan verteld, of het gesprekken per week, deeltijd of een kliniek word. En dan worden ook afspraken gemaakt zoals 'mag ik nog wel fietsend naar school' enz. enz.

Maargoed, ik moet zorgen dat ik morgen een voldoende haal, want het telt mee voor het examen, dus ik ga nu nog even proberen te leren (wat wss niet lukt want ik ben echt heel mn concentratie kwijt en ik heb megaveel drang om te sporten!!!)

Tot morgen dan maar weer xx

My Recovery DiaryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin