08-06-16

97 6 2
                                    

Okee vandaag ging slecht... Ana is wel blij, ik heb zo min mogelijk ontbijt genomen, en bij het avondeten weigerde ik mijn vlees op te eten. Ik werd echt gek...ik zag namelijk hoeveel boter mn moeder in de pan deed...en ze zei dat het juist weinig was!!!!! Zo. Veel. Vet.

Ik haat vlees. Ik haat avondeten. Ik haat eten.

Sorry...ik voel me gewoon zo. dik. nu. Ugh

Ik heb nu al een terugval?!? En ik ben pas 2 dagen bezig. Fijn.
Ik wil nu gewoon echt afvallen, echt 99% wil afvallen, en die ene miezerige procent wil mn ouders niet teleurstellen, maar ook gwn mooi zijn.

Ik heb net gefietst. Zo snel als ik kon. Hopelijk toch nog wat meer verbrand. Ik heb dus vandaag ook weer iets van 300 kcal gegeten. Ugh. Gelukkig wel sws 816 kcal vervrand van 2 uur fietsen, en dan nog 30 min erbij. Dus gelukkig weer in de min.

Mn moeder kwam vandaag ook uit het niets met 'we gaan elke maandagochtend wegen'
Echt...vreselijk. Ik haat het als ze meekijkt.

Ik weeg bijna elke ochtend, en als ik ga douchen enzo ook, maar nooit met iemand erbij *duhuh* dus ja...fijn.

Mijn zorgcoordinator heeft me trouwens een boek gegeven over een meisje met anorexia, om me te helpen. Nou, ik ben erin begonnen en het is alleem maar enorm trigerend! Dat meisje eet 3 keer meer dan ik en toch weegt ze op dit moment 39 kilo, en haar laagste gewicht (daar ben ik nu nog niet) is 32 kilo!
Dat werkte echt gewoon averechts. Ik ging gelijk workouten om al dat stomme vet eraf te krijgen. Ik voel me echt zo dik nu. Bij mij gaat het afvallen ook gewoon zo langzaam.

Ik probeer echt te recoveren, voor mijn ouders, maar ik voel me gewoon zo dik...

Ik moest me trouwens ook meten van mn moeder, we hebben het 2 keer gedaan, en het blijkt dus dat ik al die tijd 168 cm was!!! Dat is 3 cm korter!!! Mijn bmi is nu dus ook 0,1 groter :( en ik heb pas 'zwaar ondergewicht' bij 43 kilo...mijn nieuwe 1e streefgewicht)

Ik moet morgen ook nog naar de huisarts...fijn. mijn dag kan niet beter.
Ook heeft mijn moeder gebeld naar een kliniek, maar als mijn bmi lager word dan de 16 (het is nu 16,3) dan mag ik niet aangemeld worden, maar moet ik naar een ziekenhuis.
Ik moet MORGEN ook bloedprikken, en als alles dus te laag blijft te zijn, en ik niet meer ga eten dan moet ik misschien een sonde.
Ze zeggen dat dat echt pijnlijk is...iemand ervaring??

Ik wil echt recoveren. Maar het lukt niet. Het is te moeilijk. Ik kom er niet uit.
Ik heb echt heel erg zin om morgen gewoon alles te weigeren. Gewoon niks eten de hele dag. Weer het gevoel van controle hebben. Sterk blijven.

Maarja...

*tweestrijd*

Okee, sorry voor al dit depressieve gedoe, ik zie gewoon heel erg tegen morgen op.
School, huisarts, bloedprikken in het ziekenhuis. Dat word een lannnge dag.

Nou...tot morgen maar weer.
Tips voor recovery zijn welkom.

Doeg♡

My Recovery DiaryWhere stories live. Discover now