09-06-16

96 7 3
                                    

Okeeee, ik voel me kut, depressief, vreselijk dik, echt moddervet gewoon, ieuw, lelijk, niet goed genoeg, suiciaal, gwn slecht.

Ik heb voor mijn doen echt veel gegeten, ongeveer 400 kcal!!!!🔫 wel 816 dr af gesport gelukkig, maar het begon vanochtend gelijk al slecht.

Ik moest ontbijten, maar ik wou echt niet, ik moest huilen, en heb met echt heeel veel moeite 1/4 deel van een kommetje cruesli op...ik schaam me dood.

Het eten is gewoon zo moeilijk geworden. Op school ben ik alleen maar moe, en ik had expres geen pakjes drinken mee omdat daar dus per pakje 34 kcal in zit!!! Had ik dat maar eerder geweten.... :(
Alleen maar water gedronken verder.

Ik moest eerder naar huis omdat ik dus naar de huisarts moest, ik heb echt kijhard gefietst, omdat ik baalde van mn ontbijt. En ik kwam ook nogal bezweet aan. Ik was ook helemaal duizelig, en wou niks eten en drinken, maar ik moest wat drinken van mn moeder dus ik heb koffie op....slecht maar ik hou gwn van koffie. Maar nu niet meer. Alleen maar kcal. Dat is het enige waar ik aan denk. Ik kon er ook niet meer van genieten.

Toen ik me vanochtend woog was ik 46 kilo :) das wel een pluspuntje. Voordat ik naar de huisarts ging heb ik megaveel water gedronken, want dan ben je dus wat zwaarder.

Nou, bij de huisarts werd ik gewogen en gemeten, ik ben dus 168,5 cm en ik woog door al dat water 46,8 kilo. Dat werd allemaal in de computer opgeslagen, en er werd gebeld voor een intakegesprek. Die heb ik dus binnenkort bij 'de hoop'
Dan heb ik een gesprek van ong 1,5 uur, en dan gaan ze kijken wat het beste is: alleen gesprekken in de week, deeltijd of de kliniek.

Het enige nadeel is: je bmi mag niet lager zijn dan 16 want anders moet ik dus naar een echte strenge kliniek waarbij ze op alles letten, en je al je eten tot de gram op moet eten.
Ik wil echt graag afvallen...maar mn bmi is nu dus 16,3 en ik wil niet gedwongen worden in zo'n stomme kliniek. Ik probeer gewoon bij de hoop terecht te komen.

Maar we hebben ergens de komende weken dus dat intakegesprek.

Oja, we zouden dus eerst vandaag bloedprikken, maar voor deze prikken moet je nuchter zijn (niks gegeten en niks gedronken hebben)
Dus we gaan morgen naar het ziekenhuis om bloed te prikken.

Ik moet wel van mn moeder gelijk na het bloedprikken ontbijten....

Oja, als er dus iets met mijn bloed is (te lage waardes bijvoorbeeld) dan word er dus ook een kinderarts ingeschakeld...
Morgen word dus een dagje ziekenhuis. Ik ben eig best blij want voor school moesten we naar een saaaai maatschappijleerding in den haag. Regeringdingen enzo, megasaai. En nu kan ik dus gwn chill in t ziekenhuis, de hele dag eten skippen (behalve ontbijt en avondeten :( en ook eindelijk weer eens hardlopen) want mn ouders zijn dr niet.

De bloeduitslag hebben we in 3 tot 4 dagen, tenzij er wat mis is, dan horen we het wss eerder.

Ik ben nu gewoon echt alles zat! Het avondeten was heel vervelend, en iedereen nam megagrote koeken enzo, heel confronterend. En ik kom er net achter dat een vriendin weer op het punt stond zelfmoord te plegen. Ze is gelukkig gestopt bij de 2e pil van haaf overdosis, en ze heeft er niks aan overgehouden. Maar ik schrok zo erg.
Ik huil de laatste tijd ook echt snel. Bleh.

Sorry. Ben gwn down nu.

Tot morgen x.

My Recovery DiaryWhere stories live. Discover now