9. Satisfakcia

239 14 3
                                    

Ahojte :D Veeeľmi sa ospravedlňujem, že mi pridávanie nových častí trvá tak strašne dlho, ale sú letné prázdniny a ja sa budem snažiť polepšiť :) Sľubujem! *BatMomma

All I wanna do is f**k your body.

Tonight's your lucky night, I know you want me...

Za oknom búrka- ohlušujúca a desivá. Nedalo sa však povedať, že tu vnútri by bol pokoj. Blesky a hromy boli odrazom potlačovaného sexuálneho napätia, ktoré vyplávalo na povrch spolu s touto búrkou. Vášeň medzi nami doslova vybuchla, vybuchla ako sopka Hekla na Islande a žiarivo pulzovala. Bola som ohromená tým, ako veľmi sa mi to páčilo. Ohromená jeho zručnosťami, ohromená jeho nežnosťou a ohromená sebou, lebo som spala s najlepším kamarátom svojho ex. Ale čuduj sa svete, chcela som mať výčitky, avšak tie neprišli. Mohli by po niečom tak dokonalom? Keď som prvú noc v chate predstierala orgazmus spolu so Zachom a kričala som: „Connor bol v posteli úplná nula! Prečo som s ním strácala čas, keď ty si lepší?" netušila som, akú váhu a aké pravdivé budú tieto slová. Connor nemal výčitky, prečo by som ich mala mať ja? Sex s Connorom bol o ničom, dbal na vlastné potešenie zatiaľ čo Zachary bol mojou bezchybnou satisfakciou.

Ležal vedľa mňa a usmieval sa do stropu, potom pozrel na mňa a jeho úsmev sa ešte viac rozšíril. Ten krivý úsmev, ako som ho len zbožňovala! „Tak čo? Ešte stále som ten protivný Connorov poskok? Verný psíček?" pýtal sa, „ešte stále ma neznášaš?" „Samozrejme," uškrnula som sa, „na tom sa nič nemení." „Klamárka," ticho sa zasmial a postavil sa z postele. Zľakla som sa, naozaj chcel teraz odísť? Nestála som mu za to, aby ostal až do rána? „Kam ideš?" opýtala som sa. „Na záchod," odvetil jednoducho. „Nahý?" čudovala som sa. „A prečo nie?" ledabolo mykol plecom a šuchtal sa k dverám. Vzala som mobil a posvietila som naň, na jeho vyšportovaný chrbát s tým dokonalým tetovaním, cez ktoré sa teraz tiahlo zopár škrabancov a pevný zadok. Rozhodne sa nemal za čo hanbiť! „Obzeráš si ma?" pootočil sa, mal podvihnuté jedno obočie a usmieval sa, ja som sa hlúpo zasmiala. „Nemohla som odolať!" snažila som sa vinu zvaliť naňho a nie na to, že sa moje perverzné oči chceli pokochať. „Tak si ma len pekne obzri," povedal a urobil pózu ako slipový model od Calvina Kleina alebo ako socha Dávida od Michelangela. Zachichotala som sa a on to zaklincoval tým, že si dlaňou capol po zadku, potom vyšiel z dverí na chodbu a ja som na chvíľu osamela.

Keď sa vrátil, našiel ma s mobilom v ruke ako niečo horlivo píšem. „Čo robíš? Napísala si o mne pieseň?" uškŕňal sa a snažil sa mi vytrhnúť mobil z rúk. „To teda nie!" namietala som. Nikdy by som nepriznala, že mal pravdu! Bola som presýtená toľkými pozitívnymi emóciami a musela som to zrýmovať do piesne tak, ako som to robila vždy. Nikdy by som si však nepomyslela, že budem písať pieseň o ňom! „Priznaj to, inšpiroval ťa môj zadok," smial sa. Mobil som vypla a položila na stolík. „Nefandi si," vyplazila som naňho jazyk a následne som sa k nemu pritúlila. Bola som tak príjemne vyčerpaná...

Ráno:

Nebol vedľa mňa. Asi by som si na to mala zvykať. Ale tak veľmi som túžila zobudiť sa vedľa neho, prehrabnúť mu vlasy prstami, hľadieť na to, ako spí, ako sa mu spokojne dvíha hrudník. Niečo mi tu však nechal, urobil mi palacinky s nutellou a so šľahačkou, akoby vedel, že je to moje obľúbené jedlo! Dobré ránko, prajem! <3 –stálo na lístku, ktorý bol zapichnutý v šľahačke, ktorá ešte stále držala formu, takže to tu rozhodne nebolo dlho. Pustila som sa do toho tak, ako sa hladný vlk vrhol na Červenú Čiapočku. Hmmm, mierne pripálené = dokonalé!

Keď som dojedla, doslova som vyskočila z postele ako dievčatá v reklamách na vložky (čo je, samozrejme, dosť pritiahnuté za vlasy) a šla som sa upraviť. Dala som si čierne legíny a crop top, odhaľujúci môj štíhly pás, s dvoma skostnatenými rukami ukazujúcimi neslušné (a moje obľúbené) gesto! Vlasy som si len ledabolo prečesala, bola som toho názoru, že mi svedčalo, keď boli trochu „messy". Oči som zvýraznila ceruzkou a čiernou špirálou, na pery som použila tmavo červený, krvavý rúž. Absurdné, ako veľmi som sa mu chcela páčiť a pritom som sa mu už dávno páčila!

Zišla som dolu do kuchyne, aby som dala tanier do drezu, Zach tam stál oproti dverám a Connorovi, ktorý sedel na stoličke otočený chrbtom. Keď som vošla Zach sa automaticky rozžiaril ako slnko, ktoré som nevidela už tak dlho. Úsmev však veľmi rýchlo pohasol a nahradil ho protivný úškľabok: „Jééj, Connor, tvoja ex má dnes tematické tričko špeciálne pre teba a Coru," povedal a Connor sa otočil. Tiež sa uškrnul a dodal: „Už ťa unavovalo dvíhať vlastné ruky, aby si nám to ukázala?" „Áno, presne tak," odvetila som. Dosť ma to nahnevalo, Connora som mala v paži, ale Zachariho: „tvoja ex" predsa len trochu bolelo! To sa bude pred Connorom správať ako kretén? Akoby sa medzi nami nič nestalo? „Mala si romantické raňajočky v posteli sama so sebou?" zatiahol úlisne Connor a ja som sa natiahla po krabicu multivitamínového džúsu a po pohári. „Áno, ale zabudla som na pitie, takže to bolo trochu suché," povedala som odmerane a môj pohľad veľavravne smeroval k Zachovy, ktorý sa znova uškrnul. Akokoľvek som ho zbožňovala, teraz som mala chuť mu ublížiť! Prevrátila som očami a s pohárom plným džúsu som sa vydala späť do svojej izby. Ale ešte som ani nestúpila na prvý schod a Zach ma stiahol do malej komôrky pod schodmi. Zasvietil malé svetlo a usmial sa, neverila som vlastným očiam, kde nechal ten povestný úškrn?

„Čo chceš? Skoro som vyliala pitie!" oborila som sa naňho dosť hlasno a on mi priložil ruku na ústa, znemožnil mi tak ďalej rozprávať. „Mrzí ma to..." povedal a ruku zase stiahol, keď si bol istý, že už nebudem kričať. „Čo ťa mrzí?" opýtala som sa aj keď som tušila, alebo aspoň dúfala. „Mrzí ma, že som zabudol na ten džús," povedal a vyzeral, že to myslí vážne. V tej chvíli som to naňho chcela chrstnúť tak, ako na Connora v tej kaviarni, keď ma surovo odkopol, ale namiesto toho som ho len odstrčila až sa zapotácal a spadla mu na hlavu metla ležiaca vysoko na polici. „Choď do čerta," zamrmlala som a chystala som sa otvoriť dvere, on ma však zastavil. „Charlotte, to bol žart! Len som žartoval," bránil sa, „mrzí ma to, čo sa stalo v kuchyni, ale nemohol som prísť k tebe a pobozkať ťa rovno pred ním, alebo by si to chcela? Chcela by si, aby nám to pokazilo to, čo medzi nami vzniká plus celý Nový rok a moje kamarátstvo s Connorom?" „Nie," povedala som už miernejšie. „Ešte nie je čas, aby sa to dozvedel." „Takže hovoríš, že to máme tajiť? Tak, ako to robíme teraz?" obzrela som sa dookola po miestnosti takej tesnej, že som bola takmer v jeho náručí (čo mi, samozrejme, neprekážalo). „Áno, presne tak. Len nejaký čas. Nechcem si to tu nechať pokaziť. Momentálne som na vrchole blaha, že som si ťa konečne získal aj keď je to odo mňa podlé... Mám pocit, že si nezaslúžim kamarátstvo s Connorom..." posmutnel a ja som sa k nemu pritúlila. „To on si nezaslúži teba," pošepkala som. Náhle ma oprel o stenu a dlhým bozkom mi rozmazal starostlivo nanesený rúž. Konečne!

A tak sme odteraz mali tajomstvo, naše malé tajomstvo...

Drama QueenWhere stories live. Discover now