1. Zrada

292 27 0
                                    

Hello! Prvá časť príbehu je tu ;) PS: To, čo je vyznačené kurzívou sú len jej "zbožné priania"/predstavy! *BatMomma 💕

Headlights, push through the rain on a long drive,
Running away,
From the mess we made of the love we gave up.

Sedela som na sedadle spolujazdca v ošúchanej oranžovej dodávke, ktorá patrila Marry. Viezli sme sa po opustenej diaľnici a na čelnom skle bolo stále viac snehu. Whitney Huston si šla vykričať hlasivky a spolu s ňou aj Marry. Smiala som sa tak, akoby som sa nesmiala celé roky. Pomaly som aj zabudla čo je to smiech. Ale teraz som sa cítila dobre, so svojou spriaznenou dušou na ceste k horskej chate a najzábavnejšiemu týždňu v živote. Nič sa nemohlo pokaziť.

Keď sme dorazili na miesto, bolo tam už odparkovaných plno áut. Zobrali sme si z kufra svoje batožiny s vecami potrebnými na celý týždeň a mierili sme si to k chate. Pred vchodom už postávalo zopár fajčiacich chalanov, pozdravili sme ich a vrútili sme sa dnu ako veľká voda. Emmet sa na nás vrhol, silno nás objal a zvlášť mňa. Potom na mňa pozrel pohľadom, ktorý nesignalizoval nič dobré. V tej chvíli som to však neriešila a postupovala som ďalej. Obzerala som sa dookola, nikdy som tu nebola. Bolo to rozhodne drevené, veľmi drevené! A luxusné, Emmetovi rodičia si to však mohli dovoliť. Len dúfam, že im nevadilo, že to tu zbúrame aj so základmi. Vedeli o tom vôbec??

V kuchyni som narazila na chalana, ktorý včasne začal popíjať. Deravé rifle, čierna mikina, čierne tunely v ušiach s veľkosťou asi 16 milimetrov a na hlave šiltovka, ktorú mal nasadenú so šiltom vzadu. Zachary Iversen. „Pozrime sa, Connorov verný poskok," zaironizovala som. „Volám sa Zach," odvetil s úškrnom „a veľmi rád ťa vidím," dodal a ja som pretočila očami. No Ha-ha-ha! „To určite," odvrkla som. „Naozaj! Nemôžem zabudnúť na ten výstup v kaviarni, to asi preto, že už sa tam nikto z nás nebude môcť ukázať, ale aj kvôli tomu, ako si Connorovi šplechla vodu do tváre! To bola bomba!" rozplýval sa. Hovoril to, akoby opisoval napínavý futbalový zápas a ja som naňho hľadela so zdvihnutým obočím. „Naozaj, fandím ti!" oba palce na rukách zdvihol dohora a potom sa zase uškrnul. „Keď už si ho spomenul, tak psíček, kde máš svojho pána?" opýtala som sa a v tom som ho začula. Ten zachrípnutý hlas od toľkého fajčenia cigariet, ten protivný smiech... Pozrela som sa do obývacej miestnosti a zrazu nič okrem toho pohľadu neexistovalo. Cítila som sa ako v spomalenom zábere, keď jediné, čo počujete je hlasný priam ohlušujúci tlkot vášho srdca a jediné, čo vidíte je tá jedna osoba. V mojom prípade to boli dve osoby- Connor a Cora Finleyová, ktorá mu sedela na kolenách v ultra-minisukni (však kurvám nikdy nebýva zima) a chichotala sa, že ju šteklia bozky, ktorými jej obsypával celý krk. Och,fuj, keď si spomeniem na ten posledný bozk čo venoval mne, bozk Judáša zradcu! Zrada, zrada, zrada. Vlastne všetko v tejto chate kričalo len toto slovo. Zrada! Mala som pocit, akoby sa mi pulz spomalil rovnako ako čas. A zrazu sa všetko dalo znova do pohybu.

Všimli si ma. Connor ma viac-menej odignoroval a ona sa na mňa uškrnula. „Charlotte, veľmi ma to mrzí! Viem, že to nie je fér, ale nevedel som čo robiť. Connor je môj najlepší kamarát rovnako ako ty a bolo by divné, keby som ho nepozval, len kvôli tomu, čo sa medzi vami stalo," hovoril Emmet a pozeral na mňa kajúcne. Aj on ma zradil, ale nemohla som sa naňho hnevať. To, čo hovoril dávalo zmysel. Nemohol sa ani jednému z nás obrátiť chrbtom, stále nás mal oboch rád a nebolo by správne, keby sa musel rozhodnúť koho pozvať a koho odmietnuť. „To je v pohode, Emmet. Chápem to," podarilo sa mi zo seba dostať, ale ani ja sama som tým slovám neverila. „Ale mohli ste mi to povedať! Na čo ste mysleli? Nemusela som sa sem vôbec trepať, keby som bola vedela, že tu bude a ešte že si dovedie svoju osobnú štetku!!" zvýšila som hlas naňho a na Mary stojacu vedľa mňa. „Naozaj to bolo necitlivé! A to si hovoríte najlepší kamaráti!"

Zrazu sa k nám priblížila Cora a pohodila dlhými zlatými vlasmi. To nebolo to najlepšie, čo mohla urobiť. „Ach, Charlotte, je mi ľúto, čo sa stalo medzi tebou a Connorom, ale vlastne to bolo na niečo dobré... Vieš, teraz má aspoň konečne dievča, ktoré si zaslúži," a toto nebolo to najlepšie, čo mohla povedať. Práve teraz sa nachádzala na úplnom konci potravinového reťazca a ja som bola jaguár, ktorý na ňu nenásytne skočil. Ocitli sme sa na zemi, ja na nej a len som škrabala, hrýzla a ťahala ju za vlasy ako zmyslov zbavená. Niektorí chalani nadšene povzbudzovali (nikdy som nepochopila, prečo ich tak vzrušuje dievčenská bitka) a niektorí sa nás od seba snažili odtrhnúť, ale bolo to márne. Cítila som sa silnejšia, nemohla som prehrať. Zahryzla som sa jej do ramena a ona zajačala, udrela ma päsťou do brucha. Pod nátlakom bolesti som poľavila a ona to využila. Prevalila sa na mňa a vrazila mi zopár faciek. Vtedy sa do bitky zapojila aj Mary, ktorá ju za vlasy odtiahla odo mňa a uštedrila jej kopanec...

„Dievča, ktoré si zaslúži?" zasmiala som sa „sklamem ťa, ale tým dievčaťom som bola ja a on môže len ľutovať, že ma stratil," dodala som a pozrela som sa na Zacha, ktorý sa stále usmieval. „Zach, hodíš ma domov?" opýtala som sa, ale nečakala som na odpoveď, jednoducho som si šla po batožinu. „Ale no ták!" zakričal za mnou Emmet a Mary sa mi už rútila v pätách. „Prisahám, že som netušila, že tu bude! Naozaj! Keby som to bola vedela..." „...Ja viem Mary, to je v poriadku. Len tu nemôžem ostať," zodvihla som svoj ruksak z pohovky a obrátila sa na ňu. „Nemôžeš len tak utiecť, Connor už vie, že si tu a bude to zbabelé. Prečo mu neukážeš, že si sa cez to dostala? Prečo nespoznáš nových chalanov a nezačneš odznova?" pýtala sa, očividne tu len nechcela ostať sama. „Ale ja neviem, či to zvládnem pozerať sa na nich dvoch. Skutočne, ako mohol?! Cora Finleyová? Vychrtnutá baletka, ktorá nemyslí na nič iné len ako sa po jedle hneď vyvracať? To už si nemohol nájsť nikoho lepšieho, než je ona?!" rozhodila som rukami a ona sa zasmiala. „Je to jeho vina, on jej bude držať vlasy pri zvracaní." Obe sme sa zasmiali. „Tak sa na nich vykašli! Nestoja za to, aby si si pokazila Nový rok," povedala a ja som napokon pustila batoh na zem. Tak fajn, to zvládnem. Dúfam...

 Dúfam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Drama QueenWhere stories live. Discover now