Hoofdstuk 29

1.3K 77 4
                                    

Pov Lynn
Als Femke haar verhaal heeft verteld ben ik even stil. "Dus Jack heeft jou gezoend en jij dacht dat het Cameron was" ze knikt "maar je ziet toch wel of het Cameron of iemand anders is" "ik had gedronken" zegt ze zacht "ik zag het niet duidelijk" ik denk even na. Tja wat moet ik hier nu mee "nou ik vergeef het je wel" zeg ik dan "maar met Cam moet je zelf praten" ze knikt "dankjewel Lynn" "tja jij kunt er ook niet veel aan doen als je dronken bent en vervolgens denkt dat Cameron je zoent" zeg ik. Ze knikt. "Nou ik ga slapen" ik sta op en loop richting mijn kamer als ik iemand zacht mijn naam hoor zeggen "Lynn" ik draai me om naar het geluid en zie Blake staan. Ik knik "lief dat je Femke hebt vergeven" ik knik "heb je het gehoord" nu knikt hij. "Tja je weet dus wel wat er gebeurd is" hij knikt weer "Lynn je bent echt perfect" zegt hij, oh god daar komt het "uhm dankje denk ik" hij glimlacht, shit, shit, shit, "je bent echt heel knap en.." "Blake wat probeer je te zeggen" vraag ik "ja ik vind je leuk zeg maar" oh god "ja kijk Blake ik vind je echt heel aardig enzo. Als vriend, maar niet als vriendje" zeg ik. Hij knikt begrijpelijk "welterusten" zeg ik als ik naar mijn kamer loop. Als in binnenkom kijken Mare en Sophie me met grote ogen aan. "Wat was dat" vraagt Mare dan "huh wat" Mahogany kijkt ons niet begrijpend aan "Mag jij bent echt door he, Blake zij dat hij Lynn leuk vond" zegt Sophie dan. Mahogany begint te lachen "waarom lach je" vraag ik, ze haalt haar schouders op "tis gewoon grappig" zegt ze dan. "Ik leef al een 2 met de Magcon jongens, jij nog maar een paar maanden en nu al drie die je leuk vinden. Bij mij was er maar een" "Blake zit niet in Magcon" "maar hij gaat wel mee" "hoe oud is hij eigenlijk" vraagt Sophie dan "15 of 16" zegt Mare, nu begint Mahogany nog harder te lachen "hoe oud is Femke dan" "17" zeg ik, dan begin ik ook te lachen "ik dacht dat Femke jonger was" zeg ik. Nu zitten we allemaal heel hard te lachen. "Maar guys ik ga slapen" zegt Mag dan, ze stapt van hey bed af en loopt naar haar kamer. "Ik ga ook slapen" zeg ik dan, Mare en Sophie knikken. Al snel val ik in slaap.

"BABBYS WAKE-UP" schreeuwt Cameron terwijl hij springt op ons bed. Ik gooi een kussen naar zijn hoofd "kut op" zeg ik. "WORDT WAKKER DAN" schreeuwt Cameron. Hij begint aan mijn voet te trekken. "Lynni spinni" "CAM DOE NIET ZO VERVELEND" schreeuw ik. Dan komt Johnson opeens binnen rennen en gooit hij een bak koud water over me heen "AAAAHHHH DOM EI" schreeuw ik. Jack valt bijna op de grond van het lachen "JOHNSON JE KRIJGT ECHT PAYBACK" ik spring uit mijn bed en ik ren naar de badkamer om een handdoek te pakken, zijn de handdoeken op. Dus ik ren gauw naar de kamer van de jongens en gris daar een handdoek uit het rek. Ik sla hem om mij heen en loop terug naar de kamer. Als ik Johnson zie werp ik een boze blik naar hem toe. Hij kijkt me onschuldig aan, het ziet er niet uit en ik schiet in de lach "haha bae niet zo zielig kijken" hij knikt en nu kijkt hij niet meer zielig. Dan kijk ik hem weer boos aan waardoor ik weer moet lachen. Oké dit slaat helemaal nergens op.

Ik zit aan het ontbijt wat altijd echt super lekker is met dit soort hotels. Pannenkoeken enzo. En ja daar hou ik gewoon van. En als je dat niet doet dan ben je gewoon een rare appelmoespot. Ik loop naar de Nutella om dat op mijn pannenkoek te smeren als Aaron er staat en net het laatste beetje eruit haalt. "Lekker voor je" zegt hij lachend "nou ik vind het niet bepaald lekker" zeg ik, ik pak mijn mes en ga er mee over Aaron's pannenkoek en zo krijg ik de helft van zijn Nutella. "Dankje Aaron" zeg ik. Ik loop terug naar de tafel en ga zitten.

Hee, ik vind het best wel saai hoofdstuk dit! Volgens mij wordt het ook een best saai boek nu want ja ik heb niet meer veel inspiratie. Ik ben nu bezig met een ander Magcon boek wat ik gauw ga posten. Dus ja dan kun je dat ook gaan lezen. Ik heb trouwens nog wel een paar namen nodig, jongens en meisjes. Dus ja als je een leuke weet zeg maar. Love you all. You perfect XX

My Big Brother ❀ MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu