Hoofdstuk 19

1.9K 90 3
                                    

Ik wordt wakker van Siem die op het bed springt, "WAKKER WORDEEEN" schreeuwt hij als een klein kind "SIEM HOUD JE BEK" schreeuw ik. "Ja maar we wachten op jou" "hoezo we" "nou al die Magcon kills zijn hier" "oh Nice oké ik kom zo" ik loop naar de kamer van Siem, ik trek een super big trui aan en doe m'n haar in een staart. Ik loop naar beneden en iedereen kijkt me aan "haaij" zeg ik, terwijl ik mijn haar arrogant over mijn schouder zwaai, hair swip. "Arrogantie top 100" fluistert Taylor, ik loop naar hem toe en ga op zijn schoot zitten "wat zei je Tay" "dat je echt arrogant doet" "hahahah nou en i like it' zeg ik. "I WAN'T A PANCAKE" schreeuw ik "ja ik ben doof" zegt Taylor "oké" schreeuw ik heel hard. Oké volgens mij schreeuw ik echt iets teveel. Gilinsky gooit een pannenkoek op het bord voor me "thank you Gilinksy jij bent wel lief" "oh en ik niet" vraagt Aaron die aan de andere kant zit "nope" hij kijkt me verdrietig aan "grapje schatje love you" ik eet mijn pannenkoek terwijl ik nog steeds op de schoot van Taylor zit. Als ik klaar ben leun ik tegen Taylor aan "wat gaan we vandaag doen" "idk", morgen hebben we een show" zegt Aaron "we can go to the cinema" zegt Lara "yeahh babbyyy" zeg ik. "I wanna go to Alice through the looking glass" "yeah me to" zegt Lara, "okay wie nog meer" "ik" zegt Cameron met een grote bigsmile.

Uiteindelijk gaan ik, Lara, Cameron, de Jack's, Hayes en Shawn mee naar Alice through the looking glass. Oké maar nu moet ik wel even weten wat ik aan doe. Struggle's, uiteindelijk kies ik ervoor om een rood kroptop shirtje met een gescheurde spijkerbroek aan te doen
Kleding👇🏼

 Struggle's, uiteindelijk kies ik ervoor om een rood kroptop shirtje met een gescheurde spijkerbroek aan te doenKleding👇🏼

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik laat mijn haar los over mijn schouders hangen en ik doe mijn witte nike's aan. Ik doe een beetje make-up op en klaar. Ik loop weer naar beneden waar iedereen ook wel weer klaar is, why ik zo langzaam zijn. "Ja eindelijk klaar" vraagt Carter. Ik knik, we lopen naar de 2 auto's die buiten staan, waar Bart onze manager komt aanlopen (a/n is die er al in geweest? Volgens mij niet) "hey oké ik heb de indeling voor in de auto's. Mahogany, Taylor, Carter, Aaron, Siem en Nash en in de andere auto gaan Lara, Lynn, Cameron, Matthew, de Jack's en Hayes" oké fijn bij Matthew. We zijn weer vrienden maar toch gaat het niet zo geweldig. Lara gaat voor in zitten, nou gezellig zeg. Hayes en Matthew gaan helemaal achterin en Cameron en de Jack's gaan in het midden. En toen was er geen plek meer. Gilinksy trekt mij op zijn schoot omdat hij het dichtst bij mij stond. "Hi babe" fluistert hij in mijn oor "hii domme augurk" "waarom een augurk, jij bent al een augurk" "nee ik ben al milka. Want dat is lekker, en tja dat ben ik he" "nou dan ben ik pizza want dat is ook lekker" "okay pizza and milka" zeg ik terwijl we elkaar een box geven. "Waarom pizza and milka" Matthew kijkt ons niet begrijpend aan, die luisterde natuurlijk weer niet goed mee, "omdat ik milka ben, want dat is lekker net zoals ik, en Jack wou pizza zijn want dat vond hij lekker, maar ja dan is hij natuurlijk een bloemkool pizza want dat is echt vies net zoals Jack" Cameron schiet in de lach en Jack kijkt me alleen maar boos aan. "OEH is Jackie nu boos" hij knikt. "Jammer joh" zeg ik. Ik pak vervolgens mijn camera om weer wat te vloggen, deze vlog moet ik denk ik echt in meerdere delen gaan plaatsen "wij gaan nu naar Alice through the looking glass. Zoek maar op voor waar het over gaat. Maar ja ik zit nu met deze bloemkool pizza in de auto" ik wijs naar Jack "en er moet bij mij een beschimmelde milka op schoot zitten" zegt Jack terwijl hij vies kijkt. "Grappig, mensen zeg allemaal maar in comment's" "Gilinsky is bae" "hahahaha nee Lynn is bae" "mijn bae" ik begin te blozen "cutteeee" schreeuwt Lara terwijl ze de camera uit mijn handen grist "jaja mensen de geweldige Lara hier, stem allemaal op #Lynsky of toch #Lynsen maybey nog steeds #Mattynn zeg maar wat bae is en miss gaat het wel wat worden. Ps. #Taylynn is ook cute doei" en ze zet de camera uit en geeft hem terug. "En dit doe je er wel in" zegt ze streng. Jaja.

We zijn terug van de film en ik zit op mijn laptop de volg van afgelopen dagen te bewerken. Als het af is is de vlog al iets van 30 minuten dus ik besluit om het in delen te gaan doen. Ik upload de video. Magcon vlog #1, omw Dublin. En ik krijg al meteen heel veel like's. Dan ga ik nog even op Instagram en like een paar foto's van fans. Op twitter volg ik nog een paar fans en ik maak nog even een musical.ly en nu heb ik echt zin in een YouTube video maken "WIE DOET ER MEE MET YOUTUBE VIDEO" schreeuw ik. "Ikkahhh" schreeuwen Lara en Gilinsky tegelijk "ik doe ook wa mee" zegt Cameron. Ik plaats op mijn twitter dat ze met de #AskLyLaGiCam lekker lang maar oké.

"Hee allemaal, wij gaan vandaag een ask LyLaGiCam doen dus een ask Lynn Lara Gilinsky en Cameron. Dus ja laten we beginnen" "Lynn hoe heb je Lara leren kennen" leest Gilinsky voor "oké mooi verhaal, ik en Cameron waren dus op vakantie in Frankrijk en Lara was daar ook. Toen ging ik penny boarden en Lara was ook aan het Penny boarden en ja toen botste we tegen elkaar aan en gingen we vol op onze bek en toen was het firework" zeg ik lachend "Cameron heb je iets met Femke Gray" zeg ik grijnzend "maybey" zegt hij grijnzend. "Lynn en Cameron bel Sierra en zeg dat je zwanger bent van Cameron" zegt Lara lachend "okay" ik bel Sierra en ze neemt meteen op "hee siss" "hee, uhm ja laat ik het meteen zeggen ik ben zwanger" het is even stil en dan begint ze te lachen "waarom lach je nu" vraagt Cameron "tis niet bepaald grappig" zeg ik "wacht wat is dit real" "yes" "van wie ben jij zwanger" "van Cameron" zeg ik. Maar ik kan mijn lach niet meer inhouden dus ja het mislukt.

Vote / comment

My Big Brother ❀ MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu