Hoofdstuk 24

1.6K 78 5
                                    

{Verjaardag}
Ik wordt wakker van Gilinsky en Johnson die op mijn bed aan het springen zijn "HAPPY BIRTHDAY TO LYNN HAPPY BIRTHDAY TO LYNN" zingen ze. Ik moet lachen omdat het er echt heel debiel uit ziet hoe ze aan het springen zijn. Niet veel later staat iedereen in mijn kamer "schatje happy birthday" zeg Jack terwijl hij me een kus geeft. Hij geeft me een klein cadeautje. Ik scheur het papier eraf en maak het doosje open. Er zit een hele mooie zilveren ketting in met een hartje eraan. "Omg dit is zo mooi" zeg ik zacht "i love you" fluister ik in zijn oor terwijl ik hem een knuffel geef "i love you more" zegt hij terug "kan niet" "wel dus" ik glimlach zacht en kijk dan naar Cameron die met een wat groter pakketje in zijn hand staat "oké wacht" ik loop naar mijn bureau, ik pak mijn cadeautje voor Cameron en plof weer op mijn bed neer "iedereen mag ook ff de cadeautjes voor Cam gaan pakken" zeg ik, iedereen knikt en loopt weg. Cameron geeft mij een cadeautje, ik maak het open en er zit een camera in die ik echt al heel lang wou en een fotolijstje met een super mooie leuke foto van ons (afbeelding boven~ i know dat dat Sierra is maar daar denken we even niet over na) "OMG CAM BABBEE DANKJE" schreeuw ik terwijl ik Cam een knuffel geef. "Oké hier" ik duw mijn cadeautje in zijn hand waar een geurtje inzit en een dvd met een film van ons, dus allemaal filmpjes en foto's van ons bij elkaar. Ondertussen is de rest ook al binnen. Shawn geeft me nu een pakketje, ik maak het open en er zit een bioscoop bon in, en 3 milka repen. Ik geef hem een knuffel en zo gaan we verder met de cadeautjes uiteindelijk is Johnson aan de beurt en hij duwt een envelop in mijn hand, in maak hem open en lees de brief.

Lieve Lynn, ik wist echt niet wat ik moest halen dus dacht ik misschien is het leuk om iets te adopteren. Dus bij deze, kip nugget.
{foto}
Nu krijg je elke maand eitjes dus ik hoop dat je het leuk vind.
XXX Johnson.

Ik begin te lachen "uhm dankjewel dan" "oh en dit" hij duwt nog een cadeautje in mijn handen ik maak hem open en daar zit ook een foto van ons in en een chocolade reep. "DANKJEE IEDEREEN" schreeuw ik dan. S'middags komen mijn ouder en Sierra. En Mare en Sophie waarvan ik een heel beauty pakket krijg en allemaal foto's. En Blake en Femke komen ook nog waarvan ik een Starbucks cadeau bon krijg.

S'avonds zijn mijn ouders en Sierra weer naar huis. We zitten met zijn allen in een kringetje om elkaar "TRUTH OR DARE" schreeuw ik dan. Iedereen knikt instemmend. "Oké ik begin, Femke truth or dare" zeg ik "truth" "oké vind je Cam leuk" ze begint te blozen en knikt dan zachtjes "PERFECT CAM VIND JOU OOK LEUK DUS JULLIE ZIJN EEN KOPPEL" schreeuw ik. "Oja" zeg Cameron boos "wil je dat niet dan" vraag ik "jawel" "nou dan is het toch goed" "ja maar dit is niet cool zo" zegt hij. Hij loopt naar Femke toe en pakt haar hand vast "lieve Femke wil je mijn vriendin zijn" vraagt hij dan. Ze knikt heel blij. "Oké volgende" zegt Blake dan. "Matt truth or dare" "dare" "smeer een botherham met pindakaas en duw die in je gezicht" zegt ze, Matthew knikt en hij duwt een boterham met pindakaas in zijn gezicht wat er echt grappig uitziet. Als we allemaal geen zin meer hebben gaan we nog een film kijken. En dan is het al 3 uur. "Mare en Sophie blijven jullie hier slapen" vraag ik. Ze knikken, "okay dan slapen jullie bij mij" "Femke kan wel bij Cam en Blake uhm" ik ben even stil "Blake kan wel bij mij" zegt Taylor terwijl hij een arm om Blake heen slaat en hem heel raar aankijkt waardoor hij begint te lachen. "Oké is goed, kom baby's we gaan naar boven" zeg ik tegen Mare en Sophie, ik loop nog even naar Gilinsky toe en geef hem een kus "Good night" zeg ik en dan loop ik naar boven.

Kort deel, maar i don't care. Ik had zin om iets te posten dus ja oke doei XX

My Big Brother ❀ MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu