Hoofdstuk 16

2K 88 7
                                    

Die foto is leuk xx❤️

Lynn

"Je tijd is om" ik wordt van een jongen weggetrokken door Jack "sorry bro, maar nu is ze minee" zegt hij zwoel. De jongen kijkt hem boos aan "nee" zegt hij en trekt me naar zich toe "ik neem haar mee" hij pakt mijn arm mee en wil me mee trekken. Maar Jack pakt nu ook mijn arm vast "ik zeg toch dat ze van mij is" zegt hij boos "volgens mij kwam ze naar mij toe" "ja en volgens mij zoen ik hem nu" hij kijkt me raar aan, ik duw snel mijn lippen op die van Jack en niet veel later laat ik los "nog iemand gefixt" fluister ik. Gauw trek ik me los uit de losse greep van de jongen en loop met Jack terug naar de bar. "Die tel je wel mee he" zeg ik lachend, hij knikt "voor een keer" zegt hij.  Ik moet wel toegeven Jack is beter dan ik dacht. Als we aankomen bij de bar staan Lara en Jack er al. "Hoeveel hebben jullie er" vraag ik "10" zegt Lara met een grijns "11" zegt Gilinsky terwijl hij me uitdagend aankijkt "KABOEM 14 WANT IEDEREEN VIND MIJ LEUK" schreeuw ik hard. Gilinsky legt zijn hand op mijn heupen en fluistert in mijn oor "ik vind jou ook heel leuk" "nou en ik jou niet doei" zeg ik terwijl ik weg loop, ik loop terug en geef hem een kus op zijn wang "grapje love you" zeg ik en loop dan naar Shawn.

"OPSTAAAAAAN" schreeuw ik terwijl ik op het bed van Cameron spring, als hij er niet op reageert ga ik op zijn buik zitten "mister bruin oog opstaan" zeg ik "ja dat lukt als jij op me zit" ik knik. "Je bent toch zo sterk" hij lacht en dan duwt hij me ruw van hem af. "Auw" "heb je nu pijn och toch" zegt hij, nu is het zijn beurt om op mijn buik te gaan zitten, fijn deze "HELP ER ZIT EEN NIJLPAARD OP ME" schreeuw ik, "wel een heel knap nijlpaard" zegt hij terwijl hij zijn wenkbrauw om hoog haalt "tis maar wat je knapt noemt he, als jij een zwijn knap vind. Ja dan snap ik wat je zegt" hij kijkt me beledigd aan "nu van me af" zeg ik streng, maar Cameron was Cameron niet als hij niet bleef zitten. Dus ik zet mijn scherpe nagels in zijn rug en hij rolt van me af. "Doei" zeg ik lachend. Ik loop de kamer uit, in mijn super coole eenhoorn pyjama, en klop op de deur bij de kamer van Carter, Matthew, Taylor en Jacob. Matthew trekt de deur open en kijkt me glimlachend aan "HII BABBEEESS" ik loop naar de koffer van Carter en trek er een zwart sweatshirt uit. "Wat doe jij" Carter kijkt me raar aan, "die is nu mine bye Cartaaah" zeg ik en ik loop weg. Als ik terug ben in onze kamer trek ik een witte skinny jeans uit mijn koffer en witte undies en dan loop ik naar badkamer. Ik stap in de douche en douche even. Wat best wel logisch is want ja, ik sta niet voor de lol onder de douche. Als ik klaar ben doe ik mijn kleding aan en ik stijl mijn bruine haar. Ik doe een laagje mascara op en dan vind ik het wel goed. Als ik terug kom zit iedereen opeens in onze kamer. Ze kijken me ernstig aan "wat" "Lynn je kunt niet zomaar meer spullen van mensen pakken" zegt Nash boos. "Oh sorry moet die weer uit" zeg ik, "HAHAHA NEE PRANK" schreeuwt hij "wat is er dan" "ja nou kijk, je bent nu eigenlijk een special gast bij Magcon, maar wil je misschien echt in Magcon komen" vraagt Hayes dan. Ik spring opeens in de lucht volgens mij "nee" zeg ik dan droog "a pleace doe" zegt Mahogany "GRAPJE MAGS TUURLIJK WEL WAT DENK JIJ DAN" schreeuw ik terwijl ik spontaan begin te twerken, Hayes komt naast me staan en doet mee "random" zegt Gilinsky "wij kunnen het teminste" zeg ik, "nee het moet zo" Cameron doet nu ook twerken "TWERK BATTLE" schreeuwt Johnson en iedereen gaat nu twerken.

"DUS BABBEESS WE HEBBEN NIEUWS" schreeuwt Cameron. We staan met zijn allen op het podium "JA WAAANT" schreeuwt Hayes "L.." Jacob wil gaan praten maar Shawn schreeuwt er tussen door "MY BESTFRIEND KOMT IN MAGCON" schreeuwt hij en hij begint te dansen. Iedereen kijkt hem raar aan, zo van wie is bestfriend. "Lynn dus" zegt Hayes. Ik loop naar voren en iedereen begint te schreeuwen. "VREUGDE DANSJE" schreeuw ik terwijl ik met Shawn begin te dansen en de mensen in de zaal doen mee. "Oké en nu gaan we zingen" schreeuwt Hayes random. "WE MAKEN EEN KRINGETJE" zingt hij, iedereen kijkt hem raar aan "EN HAYES IS RAAR" zing ik, iedereen begint te lachen. "I WON'T LIE TO YOU" zing ik dan "I KNOW I CAN TREAT YOU BETTER" zingen ik en Jack J nu. Weer kijkt iedereen ons raar aan "oké laten we hier mee stoppen" iedereen knikt.

Later bij de meeting heb ik aparte plek. "LYYYNNN" schreeuwt een jongen. "Hai" zeg ik, als hij dichterbij komt schreeuw ik "TIMMMIII" ik geef hem een knuffel. "Lang niet gezien bro" zeg ik lachend "hahaha zusje, maar ik ben met Lotte" "hee Lotte" ik geef haar een knuffel. "Lotte ken jij hun" een meisje met blond haar en een dorito kop kijkt haar verbaasd aan. "Ja Tim is haar fix" ik begin te lachen. "Lotte is m'n vriendin" zeg ik, het meisje kijkt haar jaloers aan. "Maar hee ik moet nu verder ik bel je nog wel oké" zeg ik. "En succes met Hayes" zeg ik tegen Lotte en geef haar een knipoog, ze wordt rood "hoezo met Hayes" vraagt dorito kop "oh dat is haar fix" zeg ik, nu kijkt ze nog jaloerser "LOTTE IK ZIJ DAT HIJ MINE WAS" schreeuwt ze. "Meid luister is even, zij is gewoon eerder tja dat heb je soms" zeg ik. Ze kijkt me boos aan en loop verder. Geen foto? Jammer dan hahaha.

My Big Brother ❀ MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu