Hoofdstuk 6

2.7K 113 17
                                    

.. Als we in het vliegtuig zitten zijn alle fans volgens mij weg. Ik zit naast Jack J en Shawn. Ik doe mijn oortjes in en val langzaam in slaap.

"Omg ben jij echt" ik wordt wakker van een meisjes stem. "Ik denk het" zegt Shawn, "OMG LYNN" gilt ze nu. Je hoort een paar mensen chagrijnig shh zeggen "hai" zeg ik. Ik leun tegen Jack aan, "omg mag ik alsjeblieft een foto" vraagt ze ik knik. Ze pakt haar telefoon en maakt een selfie met ons. "Dankjewel" zegt ze en ze loopt weer weg. Ik besluit om mijn camera te pakken en wat te gaan vlogen want dat heb ik nog niet gedaan "yoo goodmorning guys, mijn naam is Lynn Dallas en vandaag begint onze tour door Europa. At the moment ben ik met deze sukkels" ik film Shawn en Johnson "we gaan bijna landen en dan gaan we naar het hotel. Dus heel interessant enzo" zeg ik en ik stop de Camera weer in mijn tas. Ik pak mijn telefoon en open mijn musical.ly ik maak er een met Shawn en Jack met Aaron en Nash op de achtergrond.

"Gordels vast we gaan landen" ik schrik wakker van het vliegtuig. Ik slaap echt veel. Ik klik mijn gordel vast en leg mijn hoofd op Shawn zijn schouder. Als we het vliegtuig uit zijn is het ook gewoon snel lopen voor dat we fans tegenkomen. Als we eindelijk in de Tour bus zitten, geen idee hoe die naar Dublin is gekomen, zitten, besluit ik maar weer te gaan vlogen "jongens welkom in de toerbus met alle freggels" ik film de bus en alle jongens (als je geen Freggels kent zoek maar op)  "maar we gaan nu richting het hotel waar ik denk ik meteen opzoek ga naar eten want ik heb echt honger" ik grinnik even "okay zie jullie zo" ik stop de camera en pak mijn mobiel. Ik maak een Snapchat filmpje met Gilinsky waar ik nu naast zit.

Na een uurtje rijden zijn we bij het hotel aangekomen, er staat een meisje met hele mooie krullen te wachten waar Cameron en Nash heel hard naar toe rennen. Ik denk dat dat Mahogany is, we checken in en lopen naar de kamers. De kamers zijn echt super groot met een bubbelbad in de badkamers echt heel luxe. Op een kamer is plaats voor 6 personen en op de ander voor 4. "IK GA BIJ LYNN" roept Mahogany, ik knik heftig mijn hoofd. Shawn en Matthew willen ook wel bij ons dus gaan wij met zijn 4en en de rest met zijn 6en. Ik loop de kamer in en "SHOTGUN" roep ik en ik spring op een bed. Mahogany gooit haar spullen op de andere kant van het bed. "Oké Lynn ik zou me even voorstellen aangezien ik dat nog niet heb gedaan. Ik ben Mahogany maar noem me maar Mag want dat is veel makkelijker" ik knik "nou ik ben Lynn, dat wist je al, voor mijn naam is niet echt een afkorting maar sommige mensen noemen me L" zeg ik lachend "OF AARDBEI" schreeuwt Shawn. Mahogany begint te lachen "oké" "maar jongens we gaan zo eten in een restaurant ergens in de stad dus maak je even klaar" zegt Matthew. Ik trek andere kleding aan:

Ik doe mijn haar in een knot en loop dan de badkamer uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe mijn haar in een knot en loop dan de badkamer uit. Mahogany, Shawn en Matthew zijn al klaar, ik pak gauw mijn telefoon en we lopen naar de lobby waar we op de bank gaan zitten. Ik maak een snapchat foto met Mahogany.

Als de andere jongens aankomen lopen we naar een restaurant, ik ga zitten tussen Matthew en Jacob. We bestellen allemaal wat eten en drinken. Ik ben druk aan het praten met Mahogany die tegenover me zit als ik opeens een hand op mijn been voel. Verschrikt kijk ik naar de hand en dan omhoog richting Matthew. "Wat doe je" zeg ik zacht, ik zie hem grijnzen "rustig maar" fluistert hij in mijn oor, zijn warme adem geeft me rillingen. Ik zie hem grijnzen als hij ziet dat ik ril, zijn hand licht nog steeds op mijn been. Ik pak zijn hand vast en leg het op zijn been.

Als we weer naar het hotel gaan heeft Matthew niks gezegd, aparte zweer. Als we bij het hotel zijn, haal ik mijn make-up af en doe ik een sweatshirt en jogging broek aan. Ik ga op mijn bed zitten als er op de deur wordt geklopt. Ik loop naar de deur en trek hem open. "Heuj" zegt Hayes en hij loopt zonder op mijn antwoord te wachten naar binnen, de rest volgt hem. Ja oké, ik plof weer op het bed neer en Johnson komt naast me zitten. "Oké wat gaan we doen" vraagt Cameron "TRUTH OR DARE" schreeuwen Nash en Aaron tegelijk waarna ze in de lag schieten. Ik knik, de rest is het er ook mee eens. We schuiven de bedden aan elkaar en gaan in een kring zitten. "Ik begin" zegt Mahogany "Aaron truth of dare" zegt ze grijnzend "dare" "klop bij een van de kamers op de deur en vraag om een pannenkoek en loop daarna meteen weg" zegt Mahogany die nog steeds aan het grijnzen is. Aaron knikt en loopt naar de gang. Mahogany pakt haar telefoon en steekt hem om het hoekje. Je hoort een vrouw hard schreeuwen "OPDONDEREN NU" ik schiet in de lag en knal hard met mijn hoofd tegen de muur aan waardoor ik nog harder begin te lachen. Handig dit. Aaron komt terug "Matthew truth of dare" "dare" zegt hij "kus Lynn op d'r mond" zegt hij grijnzend. Ik kijk verschrikt op. Ik zie dat Cameron boos naar Aaron kijkt. Matthew knikt een beetje ongemakkelijk en loopt om het bed heen richting mij, hij komt tegenover me zitten en legt zacht zijn hand op mijn wang. Hij kijkt diep in mijn ogen en ik knik voorzichtig als teken dat het oké is, langzaam buigt hij naar voren en ik voel zijn lippen zacht op die van mij. Het lijkt alsof de wereld stil staat, we worden onderbroken door Cam die hard kucht "volgende" zegt hij.

My Big Brother ❀ MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu