Chapter 18

798 78 8
                                    

Άρχισα να βάζω τα πράγματα στο μυαλό μου σε μία σειρά, σκέφτηκα τι θέλω να του πω, πως θα του το πω, τι έχει γίνει και νιώθω έτσι και όλο και πιο πολύ μπερδευόμουν τελικά.
Εκείνος με κοιτούσε με απορία στο βλέμμα του και εγώ απέφυγα να συνεχίζω να τον κοιτάω στα μάτια.

Τελικά αποφάσισα πως με κάποιον τρόπο έπρεπε να του μιλήσω, οπότε πήρα μία βαθιά ανάσα και ξεκίνησα.
"Εξαρχής δε σε συμπάθησα, όσο προσπαθούσες να με πλησιάσεις να βρεις κάτι κοινό για να φτιάξουμε, να το πω, της σχέση που είχαμε δημιουργήσει, εγώ απομακρυνόμουν περισσότερο δε στο κρύβω και αυτό ήταν λάθος το γνωρίζω. Όμως με τον καιρό δημιουργήθηκαν συναισθήματα που δε κατάφερα να τα ορίσω, ούτε να τα παραδεχτώ στον εαυτό μου. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σταματήσω να νιώθω περίεργα για σένα και υπολόγισα πως ο καλύτερος τρόπος ήταν απλά το να σε αποφεύγω.." Δε κατάφερα να συνεχίσω με διέκοψε και άρχισε να μιλάει αυτός ξανά.
"Μη συνεχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, παίρνω πίσω αυτό που είπα πριν.." Τον κοιτάω ερωτηματικά αφού σταματάει λίγο και συνεχίζει.
"Εννοώ που σου έριξα αρκετές ευθύνες για όλη τη κατάσταση μεταξύ μας. Το μεγαλύτερο βάρος το έχω εγώ που ξεκίνησα κάτι λάθος, τόσο απότομα. Ήταν ανώριμο από μέρος μου και λυπάμαι για αυτό." Και κάπου εδώ νομίζω ότι το νευρικό μου σύστημα άρχισε να τσιτώνει ξανά. Μετά από αυτά που του έλεγα με διέκοψε για να μου πει τι; Πως τελικά παίρνει πίσω όλες τις πράξεις και τα λόγια του; Παίρνει πίσω όλα αυτά που προσπάθησε να μου δείξει;
"Είπα πράγματα που δεν είχα αποκαλύψει ούτε καν στον εαυτό μου. Και τα αποκάλυψα σε εσένα που ήσουν και προφανώς θα παραμείνεις ένας ακόμη ξένος στη ζωή μου.
Για ακόμη μία φορά και ελπίζω τελευταία, μου απέδειξες πόσο άθλιος είσαι και πως δε πρέπει να εμπιστεύομαι ανθρώπους που δε γνωρίζω καλά. Απορώ με τον εαυτό μου που ένιωσε τέτοιου είδους συναισθήματα για εσένα.." Του λέω όσο πιο ήρεμη θα μπορουσα να είμαι αυτή τη στιγμή και βγαίνω από το δωμάτιο χτυπώντας τη πόρτα πίσω μου.

Harry's POV
Τι έγινε μόλις;
Αισθάνομαι πως για μία ακόμη φορά έκανα μαλακία και είπα κάτι που τελικά δεν έπρεπε να πω.
Πριν λίγα λεπτά άκουσα πράγματα τα οποία βαθιά μέσα μου ήθελα πολύ να τα ακούσω. Ίσως και να περιμένα να τα ακούσω καιρό τώρα και λόγο της μαλακίας και του δικού μου εγωισμού αυτή τη φορά, κατέστρεψα τη πρώτη και μάλλον τελευταία προσπάθεια που η μικρή έκανε για να ανοιχτεί τόσο πολύ σε εμένα.

Αυτό νομίζω ήταν το τελειωτικό για τη σχέση που υποτίθεται πως φτιάχναμε και ότι καταστράφηκε έγινε από δικά μου "χέρια". Ουσιαστικά ακύρωσα ότι προσπάθησα να της δείξω πως θέλω με αυτήν.
"Τι έκανα μόλις;" Λεω δυνατά στον εαυτό μου και χτυπάω δυνατά με την παλάμη του χεριού μου το μέτωπο μου.

his issues [h.s]Where stories live. Discover now