Chapter 11

889 96 20
                                    

Harry's POV
Μιλούσαμε σχεδόν όλο το βράδυ, προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντας της αστεία, ως που κουράστηκε, άρχισε να νυστάζει και μέχρι να κοιμηθεί έμεινα δίπλα της.

Ήθελα πολύ να κάτσω ξανά κοντά της εκείνο το βραδύ, αλλά το βρήκα σχεδόν αλλόκοτο και μόλις αποκοιμήθηκε έφυγα και πήγα στο δωμάτιο μου.
Ξάπλωσα και εγώ με την προϋπόθεση πως θα κοιμηθώ, κάτι που δε κατάφερα φυσικά σύντομα.

Είχαν κολλήσει στο μυαλό τα γαλανά της μάτια που με κοιτούσαν καθώς έκλαιγε, προσπαθούσα τόσο πολύ να τη κάνω να νιώσει καλύτερα και το κατάφερνα για λίγο.
Μου άρεσε να ξέρω πως είμαι ο λόγος που γελάει και όχι ο λόγος που νευριάζει μονίμος.
Είδα μία διαφορετική πλευρά της Alice, πιο ευαίσθητη, γλυκιά και πιο όμορφη, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως θα ήθελε να ήταν τα πράγματα έτσι μεταξύ μας πιο συχνά αλλά προφανώς και αυτό δε γίνετε.

Στο μεταξύ επανέφερα τις σκέψεις μου στο θέμα της Lydia η οποία δεν είχε γυρίσει ακόμα και η ώρα είχε παει 06:15 το πρωί.

Πλέον έβγαζαν πολλά νόημα σχετικά με τη ζωή της.
Τα πολλά λεφτά, οι αρκετές ώρες απουσίας της, η μόνιμη κούραση της και τον τελευταίο καιρό τα κόκκινα ματιά της σχεδόν κάθε μέρα.
Ένιωσα απογοητευμένος πρωτη φορά για τη γυναίκα που είχα δίπλα μου, ξέρω πως τα λάθη της ήταν πολλά άλλα από την αρχή που ήμουν μαζί της ήξερα τι ήταν και πώς ήταν αλλά αυτό παραπάει. Ηταν κάτι που δε περίμενα ποτέ ότι θα γίνει.

[..]
Πάνω στις σκέψεις μου δε κατάλαβα για πότε με πήρε ο ύπνος.
Κοίταξα έξω και είχε ξημερώσει, η Lydia είχε γυρίσει, μάλλον χωρίς να τη πάρω είδηση.
Σηκώνομαι και κατεβαίνω για να πάω στη κουζίνα, πριν μπω μέσα άκουσα την Alice να μιλάει στο τηλέφωνο.

"Ή αλήθεια είναι πως μου πέρασε αρκετές φορές από το μυαλό πόσο καλά περνάς εκεί πέρα και δεν με έχεις πάρει ούτε ένα τηλέφωνο." Προφανώς θα το λέει στο αγόρι της.
"Απλά στο ανέφερα, ναι μωρό μου και μένα μου λείπεις.."
Την ακούω να του λέει και παίρνω ένα ύφος αηδίας, χωρίς να θέλω να ακούσω αλλά ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο και ξάπλωσα.

Η Lydia βρισκόταν στο μπάνιο και όταν βγήκε ήρθε και με φίλησε αλλά δεν ανταπέδωσα, κάτι που πρόσεξε αφού παρατήρησα πως συνοφρυώθηκε αλλά δεν είπε τίποτα.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ένιωθα αρκετά εκνευρισμένος, είχα στο μυαλό μου και όλα αυτά που έμαθα και νόμιζα ότι θα γίνει έκρηξη από λεπτό σε λεπτό αλλά κρατήθηκα.

his issues [h.s]Where stories live. Discover now