Chapter 8

983 110 40
                                    

Το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει και πετάχτηκα από τον βαθύ ύπνο μου.
Μέχρι να σηκωθώ απο το κρεβάτι μου και να το πάρω από τον καναπέ του δωματίου μου που το παράτησα χθες βράδυ, σταμάτησε.
Δε κοίταξα ποιός ηταν και μιας που σηκώθηκα κατέβηκα στη κουζίνα για να φτιάξω πρωινό.
Πάνω στο τραπέζι βρήκα ένα σημείωμα που έλεγε.

"Θα λείπω σήμερα όλη μέρα.

Harry"

Μα φυσικά και θα λείπει, τώρα που έφυγε η Lydia, βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να κάνει το κομμάτι του.
Ήταν αναμενόμενο οπότε δε ξαφνιάστηκα ιδιαίτερα, το έσκισα και το πέταξα στα σκουπίδια.

Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο μου, ετοίμασα τα πράγματα μου και μπήκα στο μπάνιο για το πρωινό μου ντούζ. Αφού βγήκα και ντύθηκα πήρα το κινητό στα χέρια μου και τηλεφώνησα στον Niall, από τον οποίο είχα όλες τις κλήσεις.
Χωρίς να πω πολλά, του πρότεινα να έρθει σπίτι μου αφού θα ήμασταν μόνοι μας, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα αυτό που θα κάναμε το απόγευμα και το κλείσαμε.

Από το μυαλό μου περνούσαν τόσες πολλές σκέψεις για αυτό το θέμα. Κάτι τέτοια προβλήματα με κάνουν και συνειδητοποιώ πόσο έχει αλλάξει η εποχή μας.
Κοροϊδεύουμε τις απερισκεψίες των άλλων και στο τέλος τις γευόμαστε ίσως με έναν χειρότερο τρόπο.
Ποιος να το περίμενε πως ένα παιδί σαν τον Nate, θα έφτανε μέχρι εδώ και εμείς θα κάναμε ολόκληρη διαδικασία για να διορθώσουμε τα σπασμένα που δημιούργησε στον εαυτό του; Αυτό που φυσικά με προβληματίζει πιο πολύ είναι το τι θα γίνει μετά από αυτό.

Είχα ανοίξει λίγο το ραδιόφωνο για να ξεφύγει το μυαλό μου απο τις σκέψεις του, αλλά βυθίστηκε πιο πολύ όταν ένα αγαπημένο μου τραγούδι άρχισε να παίζει, θυμίζοντας μου κάποια συναισθήματα μίσους που μου δημιουργούσε ο Harry, οπότε σηκώθηκα από το κρεβάτι και το έκλεισα αμέσως. Κοίταξα την ώρα, είχα λίγο χρόνο πριν έρθει ο Niall για να φτιάξω καφέ, οπότε κατέβηκα στην κουζίνα. Όσο τους ετοίμαζα σκεφτόμουν το Σακραμέντο και που μέχρι πριν λίγες μέρες η καθημερινότητα μου ηταν διαφορετική, πιο φυσιολογική, οπουδήποτε αλλού εκτός από εδώ είναι πολύ πιο φυσιολογικά.
Το θέμα είναι πως γύρισα με την προϋπόθεση να ανέχομαι κάθε μέρα και διαφορετικό άντρα λόγο της μάνας μου αλλά τα πράγματα τελικά είναι αλλιώς. Έχει μπαστακωθεί στο σπίτι μου αυτός και μου έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα, η παρουσία του και μόνο είναι πρόβλημα που δε λύνεται. Δεν είναι λογικό αυτό που λέω το ξέρω, αλλά έχει νόημα για εμένα.

his issues [h.s]Where stories live. Discover now