Chapter 9

998 110 40
                                    

Άλλη μία μέρα γεμάτη με ένταση και αναπάντητα γιατί, από εκείνο το βράδυ ξημέρωσε.
Άσχετα από τον ενάμισι μήνα που πέρασε η ανεξήγητη συμπεριφορά του Harry και η ανακάλυψη για το μπλέξιμο της μητέρας μου με τα ναρκωτικά με έχει καθηλώσει.

Για τον Harry, η αλήθεια είναι πως όσο και αν έδειχνα πως ξεπέρασα το όλο σκηνικό κατά βάθος με είχε πειράξει. Φοβόμουν όλο αυτό το διάστημα να βρίσκομαι κοντά του, μήπως ξανά προβάλει κάτι τέτοιο. Οι συζητήσεις μαζί του ήταν καθαρά τυπικές και αυτό αρκετά σπάνια. Φυσικά δεν με είχε ενοχλήσει ξανά από τότε, δε προσπάθησε καν να με πλησιάσει και περνώντας ο καιρός, άρχισα να πιστεύω πως όλο το σκεπτικό αυτό άνηκε μόνο στο μυαλό μου.
Όσο για τη μητέρα μου, έπαιξα το ρόλο της συνηθισμένης κόρης πολύ καλά. Δε κατάλαβε πως γνωρίζω για αυτήν και όπως με τον Harry, έτσι και με εκείνη είχα διακριτικές και τυπικές συζητήσεις.

Σχετικά με τον Niall, μετά από εκείνο το απόγευμα για το θέμα της μητέρας μου δεν είχαμε μιλήσει πολύ, αλλά το θέμα του Nate είχε γίνει καθημερινή συζήτηση.
Οι δύο κολλητοί είχαν απομακρυνθεί αρκετά λόγο του ότι ο Niall, βλέποντας τη κατάσταση του Nate πληγωνόταν πολύ.
Όταν επέλεξε το ναρκωτικό απο τον ίδιο του τον κολλητό ήταν αυτό που τον έριξε άσχημα ψυχολογικά.
Προσπαθούμε να βρούμε έναν ήρεμο και σωστό τρόπο για το πρόβλημα αλλά ως τώρα τίποτα. Ο Nate βυθιζόταν όλο και πιο πολύ στη δική του φουρτούνα. Ή αλήθεια ειναι πως μέσα από αυτόν ήθελα να μάθω περισσότερα για την Lydia και το ξέρω πως ακούγεται εγωιστικό αφού ο κολλητός μου πονάει μέσα του αλλά έπρεπε και εγώ να απαντήσω στις προσωπικές μου ερωτήσεις.

Τέλος, όσο για εμένα και τον Chris, είχαμε μία συζήτηση μετά απο τον τσακωμό μας εκείνο το πρωί και τα βρήκαμε.
Φυσικά μπήκαν κάποιοι όροι στη σχέση μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σωστά.
Μέχρι ώρας τα πηγαίνουμε αρκετά καλά, είναι πολύ κοντά μου και κάνει υπομονή μαζί μου αφού δε του έχω εξηγήσει και πολλά σχετικά με όσα συνέβησαν.
Σήμερα μάλιστα θα βγούμε μεγάλη παρέα γιατί αύριο φεύγει Ευρώπη για κάτι προσωπικές δουλειές όπως μου είπε και θα λείπει αρκετούς μήνες.

Ακούω τη πόρτα του δωματίου μου να χτυπάει και σηκώνομαι να ξεκλειδώσω και να ανοίξω.
Ή μητέρα μου στέκεται μπροστά μου και μου λέει πως θα αργήσει να έρθει απόψε γιατί έχει κάτι δουλειές. Της λέω εντάξει και φεύγει.
Φυσικά και έχει δουλειές, δε ξέρω πόσο θα αντέξω να το παίζω χαζή και πώς δε ξέρω τίποτα.
Κάθε φορά που μου λέει πως θα λείπει πλέον δημιουργείται μία έκρηξη μέσα μου και θέλω να της πω πως τα ξέρω όλα.
Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω τι με κρατάει ακόμα και δεν έχω πει τίποτα, ίσως φταίει το ότι έχω ήδη αρκετα προβλήματα για να προσθέσω κιάλα, ίσως απλά γιατί θέλω να μου το πει μόνη της ή απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή ή οποία προφανώς και δεν είναι τώρα.

his issues [h.s]Where stories live. Discover now