13. Bölüm

560 16 16
                                    

*Güneş*

Duştan çıktıktan sonra yorgunluğunda verdiği ağırlıkla yatağa uzandım. Bir süre tavanı izledikten sonra kapı sesini duymamla birlikte aşağı indim. Nihal ve kızlar gelmişti.
"Hoşgeldiniz kızlar." deyip hepsini teker teker öptüm.
"Ay valla kızlar çok ısrar etti, bu gece gıybetin dibine vuralım deyince dayanamadım geldim."
"İyi etmişsin Nihalciğim, gelmişken kalırsın hatta çık benim odama pijama falan al. Hadi siz rahat birşeyler giyin bende yiyecek bir şeyler hazırlim." deyip herkesi odaya yollaydım ve mutfağa geçtim. Aparatif şeyler çıkarıp oturma odasına getirirken kızlarda aşağı indi.
"Ayy anne bugün TV'de güzel filmler varmış izlesek mi?"
"Olur Selinciğim bana uyar." derken Nihal'in bana kaş göz işareti yaptığını farkettim. Yine Haluk konusunu açmaya çalışıyordu. Elimle sus işareti yaparken masadan kuruyemiş alıp yemeye başladım.

"Şimdide kameralarımızı yakışıklı iş adamı Haluk Mertoğlu'na çeviriyoruz."

Elimdeki kasenin yere düşmesiyle öksürük krizine girmem bir oldu. Nihal'in sırtıma vurup bana kızım mal mısın sakin olsana bakışlarını atarken "Ay aç şunun sesini." demesiyle televizyona kitlendim.

"Yine tüm samimiyetiyle bizi karşılayan Haluk Mertoğlu'na İzmir'de yaptırdığı otelinin ne zaman açılacağını sorduk.

"Yarabbim adam resmen babalac!" demesiyle tüm gözler Selin'e döndü.
"Babalac ne be?"
"Ay cahil misin Nazlı! Bak canım bir Kıvanç Tatlıtuğ olsun bir Çağatay Ulusoy olsun bunlar bebelacsa, bir Brad Pitt bir Haluk Mertoğlu babalactır. Şu karizmatikliğe bak insan mı yedin. Abi arabaya bak ağağağağ tüm mal varlığımızı satsak alamayı onu."
Nihal'le oturmuş kızların Haluk'a karşı verdiği yüz ifadelerini izliyorduk. Selin'le Peri hayranlıkla bakarken tabii ki arıza kızımız Nazlı televizyona bakmıyordu bile.

+Açılış yarın gerçekleşecek arkadaşlar. Açılışın yanı sıra beach parti'de olacak. Gençler ilgileniyor böyle şeylerle bilirsiniz.. Karaokede organize edilecek."

"Oha oha oha annnneeeeğğ beach diyo anneee karaoke diyo annneee gidelim mi anneee noluuuurrr!" derken ayaklarıma kapanmaya başladı.
"Selinciğim saçmalama ne işimiz var bizim orada?"
Ellerini birbirine bağlayıp çenesinin altına koydu,
"Anne bak şu an sana yalvarıyorum lütfen lütfen lütfeeeen. Hem bak tiyatro seçmelerini kazanınca kutlama yaparız demiştin al bak kutlarız orada noluuuur!" deyip bebek bakışları atınca diğer kızlara döndüm.
Peri "Anne valla otelin havuzu dünyanın 8. harikası gibi bir şey." deyince Nazlı'ya baktım "Bana her türlü uyar hanımlar."
"İyi peki gidelim o zaman." deyince kızların boynuma atlamasıyla gülmeye başladım.

Bakalım kızlar ve Haluk bir aradayken nasıl idare edeceksin ortalığı.

İç sese hak verip Nihal'e döndüm "Nihal otele giderken sizin eve uğrarız kıyafetlerini alırsın o zaman."
"Ay benim ne işim var orada." deyince kulağına eğildim, "Nihal ben yarın nasıl idare ederim orayı sensiz valla sağ çıkamam oradan."
"Ay iyi tamam acıdım gelirim tamam." deyince yanağına öpücük kondurdum.

Kızlarla güzel bir film izledikten sonra saatin geç olmasıyla odalarımıza çıktık. Yarın otele geleceğimizi Haluk'a haber vermem lazımdı. Aniden adamın karşısına çıkıp bayılmasını istemeyiz tabii ki.

Gönderilen: Haluk
Kızlar yarın açılışa gelmek istiyorlar. Malesef yarın iki yabancı gibi olucaz, özür dilerim :(

Kızlara ilişkimizi söylemek konusunda hala kararsızdım. Verecekleri tepkiden korkuyordum. Haluk'ta beni anlıyordu bu konuda. Bu mutluluğun hemen bozulmasını istemiyordum, buna hazır değildim. Yatağımda düşüncelere dalarken gelen mesaj sesiyle telefonu elime aldım.

Papatya MevsimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin