TEŞEKKÜR

175 14 3
                                    




Öncelikle değerli yazarımız Nur'a bu değerli hikâye ile bizleri buluşturduğu için teşekkür ederiz. İhmal ettiklerimizi, bilmediklerimizi, unuttuklarımızı satır satır işlediği 4 Çeyrek hikâyesi, okur mesajlarında da her birimizin anlattığı gibi, ruhumuza ilaç, şifa, ışık oldu/oluyor. Hikâye vesilesi ile kendisini tanıdık, eşsiz dostlar hayatımıza kattık. Allah emeğinden razı olsun. Kaleminin kuvvetine kuvvet versin, hak ettiği değeri ve saygıyı görmesini nasip etsin. Kalemi ve dostluğu daim bizlerle olsun inşaAllah.

4 Çeyrek hikâyesinin satırları arasında birbirimizden habersiz yürüdüğümüz dostlarımız varmış, bu vesile ile onlarla bir araya geldik. Sevgili okur dostlarımıza bu etkinlikte yanımızda oldukları, mesajlarımızı içtenlikle yanıtladıkları için teşekkür ederiz. Biz sınırlı sürede elimizden geldiği kadar çok kişiye ulaşmak istediysek de, ulaşamadığımız 4 Çeyrek okuyucuları elbette vardı. Ulaşamadıklarımızdan özür diler, sonraki etkinliklerde birlikte olmayı temenni ederiz.

Çeyreklerimiz her birimizin gönlünde eşsiz bir yer edinmiş. Bunu her mesajda hissettik, aldığımız yanıtlarla her saferinde çok duygulandık. Hepimizin ortak duası, inşaAllah imza günlerinde de siz dostlarımızla bir araya gelmek.

Son teşekkürü, Çeyrek çetesi dediğimiz dostlarımıza armağan ediyorum. Günlerce kafa yordular, mesajlar gönderdiler, düzenlemeler yaptılar. Emeklerine sağlık.

Nice etkinliklerde, imza günlerinde görüşmek duasıyla...

Allah'a emanet olunuz

Allah'a emanet olunuz

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
4 ÇEYREK-1 YAŞINDATahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon