ABDEST EVVELi, GAYRİ SEVDA TALİBİ

274 20 3
                                    

Rumus_96

1 yıl olmuş...

1 yıldır hayatımızdaymışsın 4 Çeyrek... Çok başka girdin hayatıma her bölümde ayrı ayrı yeni yeni dersler çıkardım kendime her bölüm bi ayrı utandım kendimden. Ama senin sayende başladım kendimi düzeltmeye. Hele ki dört başrolüm o dört kahramanlar bana hayatı öğretti. Bekir'imin sabrı dinine bağlılığı, kalbi sevgisi her şeyi apayrı mutlu etti beni yeri geldi üzdü gerçekmiş gibi gözyaşı döktüm her defasında herbölümünde. 

Ömer'imin imtihanı aldı beni, kalbinin doğruyu buluşu musmutlu etti. Ayrıca şu son bölümdeki hazır cevaplılığının sempatikliği çok güldürdü ☺ Bekir'imin o anki sabrı ardından kendinden geçişi. Osman'ımın baba hasreti ve kavuşma anları. Ama en önemli kahramanım yıllardır ismine aşık bir kız olarak bu hikayede de beni en etkileyen kahramanım ALİM. Ali'min dönüşü hissiyatı çok başkaydı çok daha anlamlı çok daha dokunaklı. Abdest alışındaki o küçücük düşüncenin kocaman anlamı. Artık ben her abdest alışımda aklıma Ali'm geliyor bende asla havlu kullanmıyorum. 

Her bölüm bişey öğrendim her bölüm bambaşka bi şey tattım. Bi o kadar da bağlandım ben bu hikayeye. İnşallah Rabbim bu hikayenin kitap olmasını sağlar. O kadar çok isterim ki 4 Çeyreğimin kitap kokusuyla buluşmasını. Kısacası yazarım her kelamından her cümlenden ayrı ayrı razı olsun Rabbim. Ellerine emeğine çokça sağlık güzel yazarım ablam ☺ 

 Ellerine emeğine çokça sağlık güzel yazarım ablam ☺ 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
4 ÇEYREK-1 YAŞINDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin