DELİ YÜREK

192 14 17
                                    


  İhtiyar Heyeti-4(the başkan) 

O Çeyrekler ki gönüllerimizin başköşesine taht kurdu. Çeyreklerin her biri yüreğimize dokundu. Ve tabii ki anaları. Analarının yüreği vasıtasıyla kalemine dökülen her bir kelamda huzurla sarmalandık.

Düşlerimizi süsleyen bir sokak var artık, Çeyreklerin yaşadığı. Osman'ın ağabeylerinden köşe bucak kaçtığı, Bekir'in ders verici sözlerinin bir nehir gibi aktığı, Ali'nin merak ettiklerini sormak için hocası Bekir'in peşinden koştuğu, Ömer'in hiddetinden Osman'ı kurtarmaya çalıştıkları bir sokak var artık, düşlerimizin başköşesinde. Bizde o sokağın başında onları izleyen bir avuç okur...

Ablam, en değerli şeyler hani hep derinlerde saklanır ya, denizin incisini sakladığı gibi. Çeyrekler de watty'nin derinliklerinde bir avuç okuruyla saklanıyor. Bir gün bu bir avuç okur imza gününde birbirini kucaklayacak. İnşaAllah. Ve daha sonra O Çeyrekler evlerimizin/odalarımızın en güzel yerine taht kuracak tıpkı gönüllerimize kurduğu gibi... İşte bunlar hep amin. Bizi birbirimize bulduran Rabb'e hamdolsun. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
4 ÇEYREK-1 YAŞINDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin