ECZACI REİS

164 13 8
                                    


  İhtiyar Heyeti -6 

Bir özlem var ya içimde hem de kocaman sığmıyor içime Nuruma ve çeyreklerime ama olmuyor işte gitmiyor elim açıp da okumaya neden bilmiyorum... O kadar çok istiyorum ki okumayı ama öyle bir ruhsuzum ki bunu çeyreklerime katmak istemiyorum. Öyle hissizim ki hiç bir şey geçmiyor çoğu zaman yüreğimden, bu duygusuzlukla da yaklaşamıyorum iste çeyreklerime. Korktuğum şeyler var yeni yeni oturtuyorum her şeyi eksiğim hem de çok eksiğim Rabbimin karşısında aciz bir kulum ve eksiğim... Sen bana ışık oldun ben o ışığa tutundum!! Hala sönmemek için direniyor o ışık dünya derdine dünya hayatına karşı her şeye bir derdim var kimseye anlatamadığım derdimin Yaradan dan olduğunu bildiğim ama içimden sıkıntısının gitmediği hayırlısı diyorum hep hayırlısı...

Bunu yazmam bana öyle bir anda geldin ki öyle güzel dokundun ki ben daha önce yaşadığım hayatımdan utandım...

Ve ben biraz geç kalmışım biraz geç arşınlamışım sana gelen yolları. Çeyreklerim tam tamına bir yıl olmuş kaleminden satırlara döküleli. Tam tamına bir yıl olmuş çeyreklerim senin kaleminden hayat bulalı. Geç gelmişim kapına ve o kapıyı geç çalmışım, geç haberim olmuş o güzelliklerden.

Ama fark etmişim, görmüşüm hem de arayış içerisinde olduğum bir zaman da denk gelmişim Bekir in o saf yüreğinde Ali gibi olmuştum ilk başlarda, sonra Ömer olup kayboldum Osman olup çocuk yüreğimle kocaman sevdim. Bir umuttu onlar ve ben o umuda tutundum. Hepsinde kendimden bir parça buldum, hepsinden kattım hayatıma. Ama bir dönem geçirdim uzaklaştım... Ne kadar uzaklaşsam da aklımda kalbimde hep çeyreklerimle idi hiç onları ayırmadım yanımdan, zihnimden hep aklımın en güzel yerinde çeyreklerim vardı. En güzel köşelerinde. Çeyrek çetesi zaten her dakika elimin ucunda iyi ki diyorum ya hep iyikilerim çoğaldı şimdi ama iyikilerimin en başta gelenisin iyiki varsın. Nurumm Ruhu güzelim. Rabbim her yolunu aydınlık etsin her işini hayırla sonuçlandırsın inşaAllah. Kalemin hayallerin ve sen bizden hiç eksik olma inşaAllah.. Çook Çookk Aminn Aminn Aminn..

 Çook Çookk Aminn Aminn Aminn

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
4 ÇEYREK-1 YAŞINDADove le storie prendono vita. Scoprilo ora