Bölüm 2

186K 7.2K 3.8K
                                    


Selamın Aleyküm arkadaşlar :))) Yeni bölüm geldi,iyi okumalar. Vote ve yorum yapmayı unutmayın. Multideki Selin

Selin i bilmesem beni kıskandığını zannedicektim. Derslerde, teneffüslerde hatta hoca bana 'KAPA LAN ÇENENİ' gibi baksada konuşmaya çalıştım ama nafile.

Sorularıma "Evet" veya "Hayır" gibi cevaplar veriyordu, okulun en çok carcar eden kızıydı bu.

Tamam Furkan dan deli gibi hoşlanıyordu ama benden niye bu kadar şüphe ediyordu? Ben bunu kimseye özelliklede can dostuma yapmam.

"Selin daha ne kadar böyle davranacaksın?" dedim hafif sinirlilikle. Allah Allah, sanki ben istedim Furkan ın beni savunmasını.

"Nasıl davranıyormuşum?" dedi tek kaşını kaldırarak. Alcam o kaşı... Tabi kide ben kaşımı kaldıramıyorum diye laf etmedim saçmalamayın.

Şuanda son teneffüsteyiz ve kantindeyiz. Alya ve Ege başka masaya oturmuştu, havadaki gerginliği hissetmiş olmalılar.Ya da sevgililer diye şu vıcık vıcık şeyleri yapacaklardır.Burda söylemiyorum çünkü ben fesat değilim.

'Oha, yalandan öleceksin kızım!'dedi iç sesim.

"Bana karşı atarlanmayı diyorum, trip atmanı diyorum ne zaman bırakacaksın?" dedim şakayla. Ortamı yumuşatmaya çalışıyorum ama bunun yanlış bi adım olduğunu geç de olsa anlamıştım.

"BEN SANA ATARLANMIYORUM" diye bağırıp ayağa kalktı. Oturduğu sandalye yere düştü.

Ortamda sessizlik falan olmadı sadece bi kaç kişi bize bakmaya başladı.

"Bak, tam olarak derdini anlamış değilim" dedim ve sakince sandalyemden kalktım.

Sinirden gülmeye başladı. Korkmalı mıydım? Evet.

"Benim derdimi iyi biliyorsun" diye mırıldandı.

"Bak Furkanın bana öyle davranması önemli değil, umrumda da değil. Sen hem zaten ondan hoşlanıyorsun, sence ben buna yan çizer miyim?" dedim tek kaşımı kaldırmaya çalışırken iki kaşımı kaldırarak.

"Ben-"

"Yani benden şüphe mi ediyorsun?" dedim sessizce. İşte bu benim kalbimi fazla kırardı.

"Hayır sadece... Seni öyle savununca biraz kıskandım-"

"Biraz mı?"

"Ya tamam, Kıskandım işte! Sinirimi ondan çıkaramayacağıma göre istemedende olsa senden çıkarmışım. Özür dilerim" dedi hüzünle.

Sandalyeme geri oturdum, yere düşen sandalyesini düzeltip o da oturdu.

"Senin daha farklı bi derdin var.. Yoksa bu kadar sinirlenmezdin sen" dedim ve biraz daha eğilip mırıldandım "Oldun mu?" dedim sessizce ve kaş göz işareti yaparak.

"O kadar mı belli?" diyince kahkaha attım, o dönemlerde sinir krizleri geçirebiliyor.

"Ama başka bi şey daha var... Ayça geliyor" dedi dudağını ısırarak.

"Kuzenin olan mı?" dedim sinirle. O kızla hiç anlaşamamıştım. Sürtük! Anlaşamadığım için değil, onun iki hatta daha fazla erkeği aynı anda yürüttüğünü gördüm de.

"Başka tanıdığın Ayça yok ya?" diye terslendi. Selin Ayça yı çok seviyordu, hayır anlamıyorum benim anlaşamadığım kişileri neden bu kadar seviyo?

DİKKAT KATİL VAR!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin