Part #12

2.2K 111 51
                                    

Dneska zase -HODNĚ- úchylná část, kterou chci věnovat -Kler-. Pro tebe ségra! 👭 👌👈
Nic pro slabé povahy!

°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°-°

O týden později..

,,Máš všechno, Péťo?"

,,Jo, mám Luky." pousmál jsem se. Vzal jsem si tašku a Luky mě chytl za ruku, ale já se mu vytrhl.

,,Je ti něco?" ublíženě se na mě podíval. Zakroutil jsem hlavou.

,,Ne, ale jsme v nemocnici.. Chápeš?" jen přikývl a otevřel dveře od pokoje. Bok po boku jsme vyšli ven a jeli vstříc domovu. Už se pomalu stmívalo. Představa, že u mě bude Lukáš znovu spát mi dělá hřejivý pocit v podbřišku. Strašně moc bych to s ním chtěl vyzkoušet. Jen se bojím, že bude proti. Protože přeci jen.. Prý to hodně bolí, a já mu ublížit nechci. Ale zase. Je to sice bolestivé, ale zároveň příjemné. Údajně. Sám jsem to nezažil, ani nemohl.
Nasedli jsme do auta. Lukáš na místo řidiče, já spolujezdce. Nějak mi nešla posunout sedačka.

,,Lukáši, pomoz mi prosím, nejde posunout sedačka." Naklonil se ke mně a podíval se mi do očí. Zase. Zase jsem se začal ztrácet v těch jeho nádherných, šedozelených očích. Sklopil pohled a nastavoval sedadlo. Najednou se pohlo a já se převážil na Lukáše. Samozřejmě rukou přímo na rozkrok.

,,Ach, ty nedočkavče." ušklíbl se a pohladil mě po tváři. Dech se mi zrychlil, tep taktéž a najednou už drtil svými rty ty moje. V tu chvíli mi bylo úplně jedno, že nás někdo mohl vidět okénkem.
Jednu ruku jsem mu dal na zátylek a druhou ho chytl za tričko. Prsty jsem mu dělal na krku nesmyslné obrazce a bylo cítit, jak mu z toho naskočila husí kůže. Líbí se mi, jaký na něj mám vliv, jak ho mám v moci. Zákeřně jsem se usmál a odtrhl se.

,,Tak, jedeme?" naštvaně se na mě podíval a otočil klíčky v zapalování.

,,Jo, jedeme," zabručel a šlápl na plyn.

Vytahuju klíč a strkám ho do zámku. Lukáš stojí za mnou a znenadání mě přirazil na dveře. Stále jsem k němu byl otočený zády.

,,C-co to d-děláš?" nic neřekl a rukama mi vjel pod tričko. Postupoval přes břicho, až na hruď, z čehož mi po celém těle naskočila husina. Jeho velké dlaně přejížděly po celé mojí hrudi. Měl jsem zavřené oči a skouslý ret. Jeho prsty nahmataly mé bradavky. Zmáčkl je.

,,Hoahh..L-Luky," uslyšel jsem rychlé odemknutí a následně i s Lukášem zapadl do bytu. Zabouchl dveře a přirazil mě na ně. Ani jsem nevěděl jak, a mé tričko bylo dole.
Naše zrychlené dechy se šířily po celé chodbě, jako jed. Musely být slyšet až na druhý konec bytu.

,,Petře, pojď." zavrněl a za ruku mě táhl do pokoje. Zabouchl za námi dveře a zamkl. Přirazil mě na ně, stejně, jako předtím, a s vážným výrazem ve tváři se na mě podíval.

,,Máš tu.. Lubrikač-"

,,M-mám..v-v koupelně." vzdychl jsem. Odemkl dveře a odešel. On to chce taky.. Ale nejspíš si to dneska vytrpím já. Nevadí. Vrátil se a v ruce držel modrou lahvičku.

,,J-jsi si t-tím jistý?" zeptal jsem se se zatajeným dechem a sledoval, jak lahvičku položil na stůl.

,,Jo, jsem si tím jistý." přešel ke mně, dal mi polibek a skousl mi ret, po kterém lehce přejel svým jemným jazykem. Jenže já to nevydržel a dotkl se tím svým toho jeho. Začala hra s jazyky, kterou jsem překvapivě vyhrával já. Vysadil mě, opřel o zeď a já si obmotal nohy okolo jeho pasu. Chytl mne pod zadkem, a přidržoval jednou rukou, přičemž mi tou druhou vjel do vlasů a s touhou za ně zatahal.

,,L-ukyne," zavzdychal jsem do polibku. Otřel se o mě. Už byla dost dobře cítit jeho erekce, a já s ní taky nebyl pozadu. Stoupl jsem si na zem a začal ho strkat směrem k posteli.

,,Ne, Lexo. Dneska to vedu já, ne ty." povalil mne na postel a okamžitě přesunul ruku k mému opasku.
...

Všechno oblečení už leželo na jedné hromádce. Byl jsem před ním na čtyřech, a Lukáš se natahoval pro lubrikant.

,,C-co když..t-to b-bude moc bolet?'' ohlédl jsem se na něj.

,,Budu něžný, neboj." pohladil mě po zádech, a v zápětí jsem ucítil chladivý gel na zadku. Mým tělem prošla zima a já se zachvěl.

,,B-bože.." vzdychl jsem ,a to se mě ještě ani nedotkl.

Lukáš:

Pohladil jsem ho po bocích a chytl jej za ně.

,,Připravený?" zakýval hlavou a stiskl prostěradlo pod sebou. Pomalu jsem do něj vnikl. Klesl na lokty a jeho výraz se změnil do bolestné grimasy.

,,Aaaa...b-bože.." sám jsem zavzdychal. Byl, tak úzký. Opatrně jsem se rozpohyboval a Petr zrudl.

,,Auu!! K-kur- bože!" zavřískal a prohl se v zádech.

,,T-tiše." vyšlo ze mě v podobě stenu. Hýbal jsem se co nejjemněji to šlo.

,,Lukyyyy! B-olí t-o! A-le..j-je to
B-boží," vysoukal ze sebe mezi mými přírazy. Kousl jsem se do rtu a přivřel oči. I já ze sebe vydával vzdechy, protože je nešlo držet v sobě. Petrovi tekly slzy a skučel bolestí i slastí zároveň. Mě jeho výkřiky poháněly dál. Dál a blíž k vrcholu.

,,P-petře!" vykřikl jsem, když se mi silná vlna orgasmu rozšířila po celém těle. Petr se svalil na postel a sípavě dýchal.

,,Z-ítra s-si n-nesednu." zakvílel a setřel si slzy. Pohladil jsem ho po tváři.

,,Neboj, to vyspíš. A líbilo se ti to, nebo si spíš umíral bolestí?"

,,B-bolelo to dost, a-ale. Bylo t-to i p-říjemný..hodně." pousmál jsem se a přitiskl se mu na rty.

,,Miluju tě, Petře."

,,Já tebe.." objal mě a po chvíli bylo slyšet jen pravidelné oddechování. Naposledy jsem ho políbil do vlasů a usnul taky.

----------------------------------------------------
Snad se vám díl líbil! :3 Budu strašně ráda, když ohodnotítea nebo mi sdělíte svůj názor do komentářů! 😇
Děkuju i za všechna follow! Zbývá jich jen 8 do 200!!

Strašně děkuju kam jste dostali! Miluju vás moji milí čtenáři! 💞💜

Kája 😚

Lukáši? Musím Ti Něco Říct...//LetrKde žijí příběhy. Začni objevovat